easyfairs

Flows

Flows

19/10 - Innovatief rekruteren in logistiek

Mensen rekruteren met passie voor hun vak. Met focus op zowel "hard" als "soft skills". Dat is een uitdaging waar ook onze logistieke sector nu voor staat.

 

 

De logistieke sector is in constante beweging en verandert razendsnel. Flows zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van deze evoluties. Sinds kort niet alleen binnen Trade, Transport, Shipping & Logistics maar ook binnen People & Jobs, onze nieuwe 5e pijler. Want het zijn de mensen, vol passie voor hun vak, die onze sector sterk maken. En net daar ligt de uitdaging: de instroom van dynamische, sterke en gepassioneerde medewerkers.

 

Onze keynote spreker Fons Leroy - VDAB zal een aantal stellingen poneren en zijn visie op de toekomst van het rekruteren brengen. Ons pannel met HR specialisten uit de sector zullen hun ervaringen delen met u zodat u een mooi beeld krijgt op wat er beweegt in de sector op vlak van HR en rekrutering.

Het belooft een boeiende, interactieve en vooral menselijke middag te worden. Mis de start naar een optimale rekruteringsaanpak niet.

Het event vindt plaats op de 3-daagse beurs Transport & Logistics Antwerpen van 17 t.e.m. 19 oktober. Via de bezoekersregistratie kan u zich inschrijven voor dit event (zie onderaan deze pagina bij "praktisch")

Programma Flows