easyfairs

Nouvelles de l'industrie

Nouvelles de l'industrie

Bridgestone/bluecrux krijgt prijs voor beste presentatie tijdens ELA Award Project of the Year

Vorig jaar nog sleepte bandenproducent Bridgestone de Belgische ‘Supply Chain Award – Project of the year 2016’ in de wacht met hun ‘Visibility Project’. Dit jaar werden ze samen met slechts 5 andere finalisten op Europees niveau geselecteerd voor de ‘ELA Award Project of the Year’. Tijdens de uitreiking op 1 juni kaapten ze daar de prijs weg voor beste presentatie. “Een mooi resultaat voor een innovatief project”, aldus Jeroen Aernouts, ‎Marketing & Program Manager Logistics bij VIB.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview


Slickss loodst logistieke sector doorheen digitale transformatie

Als transportbedrijf inzetten op automatisering is niet altijd eenvoudig. Verschillende transportmanagementsystemen (TMS) zijn niet geschikt voor real-time communicatie en laten geen samenwerking met andere spelers in de waardeketen toe. Dat het efficiënter kan, bewijst Slickss. Deze Antwerpse start-up ontwikkelt software die de traditionele logistieke sector doorheen de digitale transformatie moet loodsen.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview


Nieuw kantoorgebouw Kuehne + Nagel met knipoog naar haven van Antwerpen

Wie over de Ring in Antwerpen ter hoogte van Berchem rijdt, kan er niet naast kijken. Op de vroegere Post X site vlakbij het treinstation verrezen het voorbije jaar gloednieuwe kantoorgebouwen, binnen een stedelijk vernieuwingsproject van ca. 115.000 m2. In het L-vormige complex langs de ringzijde huist sinds 2017 Kuehne + Nagel. Met wereldwijd meer dan 70.000 medewerkers in meer dan 1.300 vestigingen, heeft de logistieke dienstverlener er dankzij de verhuis echt een parel van een kantoor bij.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview