easyfairs

Liste d'exposants

@ The Right Track

@ The Right Track

P4.486

1000 Brussel
Belgium
www.drivity.eu

Grâce à la solution Drivity, At the right track optimalise le style de conduite des conducteurs de moyens de transport internes.
L’objectif : créer une ambiance de travail saine et sûre.
De plus, chaque conducteur conduisant de manière sûre conduit également de manière écologique…et inversement.
Et ce comportement de conduite est bien sûr bénéfique pour vous, pour l’environnement de travail et pour l’environnement.

Produits

Nouveautés produits

  • Wolftech kiest voor Drivity – kosten heftruckvloot dalen met 70%

    Wolftech uit Machelen is al jaren gespecialiseerd in bekistingsystemen en stellingen. Om de interne vloot naar het hoogste niveau te tillen, doen ze beroep op Drivity, het hard- en softwareproduct van At The Right Track. Het intelligente systeem registreert én analyseert diverse gegevens van zowel het voertuig als de bestuurder.
    Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ongevallen op de werkvloer te wijten is aan menselijke fouten. Door de continue opvolging van zowel de heftrucks als de bestuurder, kan er op elk moment gecoacht worden om de rijstijl te optimaliseren. Hiermee wordt ook de levensduur van de bedrijfsinterne vloot fors verlengd.
    Kris Lambrecht, directeur Wolftech verklaart: “We hebben gekozen voor het Drivity concept van At the right track omdat we in het verleden reeds positieve ervaringen hadden met de aangeboden veiligheidsopleidingen maar nu tevens ook een continue zicht bekomen over onze vloot en rijstijl van onze chauffeurs. Als vooruitstrevende onderneming hebben we dan ook vrij snel beslist om het Drivity pakket in te voeren. Nu drie jaar later kunnen we vaststellen dat onze “total cost of ownership” drastisch is gedaald. Onze jaarlijkse kost is makkelijk met meer dan 70% gedaald.”