Virtual Maintenance Zone

Enregistrez-vous ici pour entrée gratuite

Virtual Maintenance Zone

yuman.io

Yuman Advanced prend en charge la totalité de vos opérations de maintenance.

Gérez vos clients, sites, contrats, équipements, pièces détachées. Générez automatiquement vos factures. Accédez aux catalogues produits des distributeurs. Nous avons pensé à tout ce dont vous avez besoin.

vdab

VDAB

VR SimSpray-spuitsimulator vormt een interessante aanvulling op de oefeningen met de reële spuit- en straalinstallatie. Benieuwd hoe waarheidsgetrouw de simulator is en welke mogelijkheden hij biedt? Kom hem zelf uittesten op de stand!

Welda - Soldamatic

Soldamatic is een Augmented Reality trainingssysteem om lassers op te leiden. Via het Soldamatic trainingssysteem verlaag je de verbruikskosten en verhoog je de trainings-efficiëntie van een lasopleiding.

Op deze manier kan je op een veilige en efficiënte wijze je personeel of studenten vaardig maken zodat ze snel inzetbaar zijn in het werkveld. Met Soldamatic verbeter en versnel je het leerproces op een aangename en interactieve manier.

Naast het efficiënt opleiden van lassers voor allerlei lastechnieken kan je jouw lassers ook testen door middel van teacher software. Zo kan je alles meten en ook nieuw personeel op een eenvoudige en correcte manier testen.

Bij interesse in het virtueel lassen of andere lasbenodigdheden kunt u altijd bij Welda terecht. Het Welda-team is bereid al hun kennis via een gesprek, demonstratie en/of opleiding te delen.

Emixis - aidoo

Neemt uw administratie te veel tijd in beslag?

Hebben uw werknemers op de baan geen zin om de gevraagde documenten in te vullen en mee te sleuren?

Heeft u er genoeg van om achteraf gegevens te moeten ingeven?

Heeft u moeite met op afstand te zien wat uw werknemers doen?

Maak kennis met aidoo, een mobiele oplossing/applicatie voor uw buitendienst. Het is onder meer gericht naar service techniekers, thuisverplegers en alle andere sectoren die mensen op de baan hebben. Houd makkelijk een overzicht over de veldactiviteiten van uw personeel.

Met aidoo automatiseert u de interventies op het terrein, daardoor wint u enorm veel tijd omdat het achteraf overtypen van bonnen verleden tijd is. Real-time planningtijdregistratieuurrooster opmaken en doorsturen naar de smartphones van uw personeel, mobiel badgen aan het begin en op het einde van de dag, ingeven van prestaties en wisselstukken, materiaalbeheer, het toevoegen van foto’s aan de werken, de klant digitaal laten handtekenen. Kan allemaal via de verschillende modules (upgrades) in aidoo. Gevalideerde rapporten kunnen dan ook meteen in PDF naar uw klanten of uw administratief medewerkers gestuurd worden.

 Het digitaliseren en automatiseren van de administratie brengt nog andere voordelen met zich mee:  papier wordt verleden tijd, het oogt professioneel bij de klanten, u bespaart tijd en geld én de productiviteit verhoogt.

 

Bekijk onze video op Youtube

Gemsotec - GoROUND applicatie

Gemsotec biedt de GoROUND applicatie aan voor het het efficiënt uitvoeren van inspecties en procedures op smartphone of tablet. Deze mobiele applicatie laat toe om de uitvoerder te begeleiden aan de hand van foto’s, plannen en manuals. De uitvoerder kan eenvoudig observaties en foto’s met annotaties toevoegen, en een service request aanmaken. De dataverwerking, rapportage of het aanmaken van taken kan eenvoudig gebeuren via de webapplicatie. 

Iristick

Iristick creates industrial smart safety glasses to support enterprises in their digital transformation. Iristick smart glasses are ruggedized and certified safety glasses with 2 cameras with a powerful zoom lens, barcode scanner, voice commands, unrestricted field of view and ‘full-shift’ battery capacity. All combined in a unique and comfortable design.
Iristick enables hands-free operations in three domains:
‘See-What-I-See’, allows an expert to remotely support a colleague during field-maintenance and training.
‘Digital checklists’ provide hands-free instructions when executing daily tasks.
‘Pick-by-vision’ is the new way of operating logistics warehouses.
Iristick smart eyewear is currently used and tested by customers in maintenance, after-sales support, logistics, shop floor activities, quality control, tele-medicine and education.
Iristick, based in Antwerp,Belgium, supports customers globally. Winner of a Reddot Award 2018.

 

 

RMDY - Virtual Productivity Configurator

Werknemers opleiden verloopt niet altijd even efficiënt. De procedures zijn te complex, de omgeving is niet gemakkelijk bereikbaar, gevaarlijk of nog onbestaande en vaak verliezen je beste werknemers tijd met starters op te leiden. Een omgeving en bijhorende procedures simuleren in virtual reality biedt een oplossing, zeker wanneer je als begeleider zelf je procedures kan beheren en de werknemers digitaal kan evalueren. De Virtual Productivity Configurator is een management-tool waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kan om je procedures te virtualiseren in 3D.