easyfairs

BEMAS: algemene onderhoudsstrategie en verborgen kosten elimineren

Algemene onderhoudsstrategie en verborgen kosten elimineren - BEMAS

Mercredi 21/03/2018 Salle 2

12h30 - 14h00: Lunch

14h00 - 15h00: Algemene onderhoudsstrategie - Peter Decaigny | Partner MAINNOVATION

Onderhoud heeft een belangrijke rol in onze economie. Onderhoudsmedewerkers zorgen ervoor dat de installaties beschikbaar zijn, dat ze risico’s reduceren en dit tegen een aanvaarbare kost. Daarnaast verlengt men de levensduur van de installaties en zorgt men voor het vervangen of optimaliseren. Hoe kunnen we een antwoord bieden aan deze uitdagingen? Leer meer hierover in deze masterclass.

15h00 - 16h00: Verborgen kosten eliminieren - Katrien Maesen | PDM

Hands on Tool Time Toolkit: meten is weten!

Wachten op een werkvergunning? Een lange rij voor het magazijn? Niet alle materiaal op zak? Dit zijn veelvoorkomende verspillingen in de onderhoudswereld. Monteurs die van de 8 werkuren slechts 4 effectief kunnen 'sleutelen', zijn geen uitzondering op de regel. Goed nieuws: een groot deel van deze dagelijkse verspillingen zijn vermijdbaar!

Tevreden techniekers die meer met de techniek bezig kunnen zijn, lagere onderhoudskosten en een hogere machinebeschikbaarheid zijn voldoende redenen om een HoTT traject te starten!

PDM ontwikkelde in samenwerking met WCM en Stork de HoTT Toolkit om deze verspillingen op te sporen. Met een gebruiksvriendelijke meetapplicatie worden de redenen voor deze verspillingen gemeten en gevisualiseerd. Bovendien verkrijg je gestandaardiseerde data die jou de mogelijkheid bieden om jouw bedrijf met andere bedrijven binnen en buiten de sector te vergelijken. 

Met deze inzichten kan je doeltreffende verbetertrajecten ingaan om de verspillingen te elimineren.

18h00 - 20h00: After work networkevent bruin café in hall 4 + café Den Atelier in hall 3

KM

Enregistrement & prix

Les prix pour les Masterclass (excl. 21% TVA - incl. parking & lunch):

  • Prix standard: €150/p.p. par conférence.