Catalogue Exposants

Solidan Labeling Solutions

Solidan Labeling Solutions

D054

2390 Malle
Belgium
www.solidan.be

Solidan fournit des solutions solides pour l’identification et l’inspection de produits.

Produits

Nouveautés produits

 • New flexible price labeling system

  Onze Nederlandse partner Zomerdam komt met een vernieuwend uitprijssysteem op de markt. Deze uitprijzer is in een aantal opzichten uniek, onder andere omdat hij gebruik maakt van Windows voor het artikelbeheer en het beheren en opmaken van etiketten. Dat laatste kan met onder andere BarTender en Nicelabel.
  Bij het ontwerpen speelden veel criteria een rol. De oplossing die er nu staat is modern, eenvoudig te koppelen, eenvoudig te bedienen, functioneel, snel en nauwkeurig, vergt nauwelijks onderhoud en is bovendien zeer betaalbaar. De uitprijzer kan boven- en onder etiketteren, de koppen zijn draaibaar en/of in hoogte verstelbaar en er zijn diverse controles.
  Zoals altijd doet Zomerdam zijn best om de gebruiker minder afhankelijk te maken van de leverancier. Waar mogelijk zet Zomerdam vrij in de markt verkrijgbare componenten in. De oplossing maakt gebruik van Windows, wat onder andere de mogelijkheid geeft om etiketten op te maken en te beheren met BarTender en Nicelabel. Ook de complete printers zijn vrij in de markt verkrijgbaar.
  Wenst u meer informatie omtrent deze oplossing? Contacteer ons via info@solidan.be

  http://solidan.be/nieuw-uitprijssysteem-windows/