easyfairs

Artificial intelligence in the man/machine interface - Powered by Scale-Ups.eu

17/05/2018 - In-depth session - afternoon - Artificial intelligence in the man/machine interface

10.00 - 14.00: Plenary inspiration sessions


12.30 - 14.00: Free show visit


Artificiële intelligentie verovert diensten en processen, publiek, professioneel en privé, in de huiskamer, online, als de in productiehal. Dat veroorzaakt een regelrechte revolutie in procesarchitectuur, het beslissingsrecht en bijgevolg het design van de interactie, protocollen en interfaces.

Bruno Vandegehuchte van Scale-Ups.eu, het ledenplatform van absolute topgroeiers in de datatech, co-organiseert het grootste Belgische tech en internationale investeerders event SuperNova en modereert het gesprek met experten:

Jonathan Berte, CEO van Robovision is Belgisch toppioneer in machine learning applicaties in manufacturing, agriculture en media/security voor o.a. Audi, Pepsico en ziet AI dagelijks als een tsunami binnenrollen….

Pieter-Paulus Vertonghen, CEO van Aaltra, heeft diepgaande ervaring in het design van mobiele apps, web/cloud applicaties en tientallen andere interfaces o.a. voor Colruyt, Powerdale,  Electrabel, Daikin enz.

Erik Mannens, Prof Data Science te UGent en Valorisation Research Director te imec leidt een team - ook deel uitmakend van UGent’s IOF-consortium Machineries & Factories - van een 70-tal top-onderzoekers in Semantiek en Artificiële Intelligentie. Apple, Google, Amazon, Netflix … Ze komen allen kennis en personeel shoppen in de “speeltuin” waar onderzoekers machines leren inzichten puren uit data.


14.00 - 16.00: Panel conversation with moderator Bruno Vandegehuchte (Scale-Ups.eu)

Speakers: Jonathan Berte | CEO | Robovision

Pieter-Paulus Vertongen | CEO | Aaltra

Erik Mannens | Research Valorisation Director | imec


16.00: Possibility to visit the fair