Exhibitor catalogue

Book a stand Visit the show - register here Sign up for our newsletter

Our Exhibitors

VVS Forum

VVS Forum

G:32

11891 STOCKHOLM
Sverige
www.elinstallatoren.se

Elinstallatören är den ledande branschtidningen inom elteknikområdet. Tidningen grundades 1934.

Elinstallatören utkommer med 11 nummer per år, varje månad utom juli.
Den TS-kontrollerade upplagan var 21 800 exemplar/nummer 2014. Enligt SIFO´s senaste räckviddsundersökning, Orvesto Näringsliv 2012, har Elinstallatören i genomsnitt 27 000 läsare per nummer. Det gör oss näst störst i byggbranschen.

Det redaktionella uppdraget är att skildra teknik, arbetssätt och nya trender inom elteknikområdet. Ett starkt fokus ligger på svagströms- och automationsbranscherna. Våra huvudmålgrupper: Elinstallatörer, elkonsulter, elgrossister, elleverantörer, larminstallatörer, säkerhetsansvariga, underhålls- och driftansvariga på fastighetssidan samt inom industrin.

Elinstallatören ges ut av EIO Medlemsservice AB. Ett dotterbolag till Elektriska Installatörsorganisationen EIO som är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.
EIO har 2.600 medlemsföretag med sammanlagt 25.000 anställda som omsätter 28 miljarder kronor. EIO är medlemmar i Svenskt Näringsliv.

Elinstallatören ger även ut ett nyhetsbrev som distribueras varje vecka till minst 27.000 mottagare i branschen.

Products

Product news

 • Besök vår monter och tävla om en iPad mini

  Besök vår monter och tävla om en iPad mini

 • Årets Elfel 2017

  På Easyfairs Elmässa den 18 oktober 13.15 på Scen 2 spelar vi in Elstudion Live inför publik. Där koras vinnaren av Årets Elfel och vi intervjuar dessutom Håkan Svanström och Martin Timell – två av höstens mest omdiskuterade personer aktuella med programmet Fuskbyggarna. Som om inte det vore nog bjuder vi alla Elfelare på mingel!

  Tävlingsregler: Årets Elfel
  • Du måste själv ha fotat bilden du tävlar med!
  • Mejla bilden så högupplöst som möjligt till henrik.sannesson@elinstallatoren.se skriv “Årets Elfel” i ämnesraden. Då godkänner du också att Elinstallatören publicerar bilden i olika sammanhang. Vi behöver ditt namn, din adress och ditt telefonnummer så att vi kan kontakta dig ifall du skulle vinna.
  • Senast den 28 september måste vi ha fått din bild.
  • 1:a pris är en proffsig skruvdragare OCH Elinstallationsreglerna. 2:a och 3:e-pristagaren får ett ex av Elinstallationsreglerna.
  • Vinnaren koras på scen 2 på Elmässan den 18 oktober.
  • Mer information om hur man deltar i omröstningen kommer snart!

  Efter att Årets Elfel korats så bjuder vi alla Elfelare på mingel med öl, vin, alkoholfria alternativ och snacks. Anmäl dig till Elfelsminglet via Easyfairs mässanmälan. Minglet börjar klockan 14.00.

  http://www.easyfairs.com/sv/elmaessan-stockholm-20...