easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

.SKJ Systems | Jeemly-kassa

.SKJ Systems | Jeemly-kassa

1a14

70500 KUOPIO
Finland
www.skj.fi

SKJ Systems creates success for its customers by designing and implementing modern multi-channel cash flow solutions.

We encourage our customers to pursue their dreams by providing them with cash flow management products that support their businesses and combine the best features of cash register, ERP and e-commerce systems.

Broad business understanding and continuous development are our cornerstones. We bring the future to the present, enabling solutions that create unique added value to make your business more competitive.

Solutions that pay for themselves many times over.

Products

Product news

 • Yksilöllinen käyttäjäkokemus mahdollistaa ravintolan menestyksen

  Haluamme Kuninkaan Lohilla tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä – tämän ainutlaatuisen miljöön, pitkän historian ja kauniin lähiluonnon. Myös puhtaiden makujen ruokaa, joka meillä syntyy vesistöstä, pelloista ja metsistä. -Mika Turunen Kuninkaan Lohet​

  Palvelu toimialallamme kehittyy vielä pitkään koneiden, kassojen ja maksujen suhteen.. Niiden pitää vain pystyä helpottumaan, jotta voidaan keskittyä enemmän yksilölliseen käyttäjäkokemukseen.

  Unelmat ja tulevaisuus – Olen sitä mieltä, että jokaisella on unelmia, ja pitääkin olla. Voin paljastaa, että kysyn jokaiselta työntekijältämme mitä unelmia hänellä on, jotta työntekemistä saadaan antoisampaa.

  https://jeemly.com/tarinat-ja-oppaat/asiakastarina...

 • Menestyvän ravintolan takana on onnistunut asiakaskokemus

  Hyvä ruoka voi korvata jotain, mutta aina, jos palvelu menee pieleen, siitä kyllä kuullaan.
  –Tanja Löppönen, toimitusjohtaja, Oy Botta Ab

  Menestyvän ravintolan takana on onnistunut asiakaskokemus. Sellainen, että asiakas palaa uudestaan ja uudestaan, tuo mukanaan muita ja suosittelee ystävilleen.

  Katso video alla olevasta linkistä!

  https://jeemly.com/tarinat-ja-oppaat/asiakastarina...

 • Jeemly on palveuun panostavan ravintolan kassavirtajärjestelmä

  Perinteikäs ja tunnelmallinen seurusteluravintola, aikuisten “bilemesta”, Ravintola Kummisetä on juurikin näitä. Ravintoloitsija Petra Granqvist kipparoi ravintolaa jo neljättätoista vuotta ja matkan varrella niin toimiala kuin asiakaskokemuskin ovat muuttuneet paljon. Kummisedän liiketoiminta kasvaa hyvää vauhtia ja tulevaisuus näyttää kirkkaalta.

  Jeemly on kassa, jolla sinäkin luot parempaa palvelua sekä lisää kassavirtaa – missä ja miten haluat. Se yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät toiminnot ravintolan tuottoa parantavaksi kassavirtaratkaisuksi.

  Katso video alla olevasta linkistä!

  https://jeemly.com/tarinat-ja-oppaat/asiakastarina...

 • Kassajärjestelmä kertoo yrittäjälle, mitkä villeistä ideoista kantavat

  Intohimoinen yrittäjäpariskunta Saija Pitkänen ja Tiberius Stere lähtivät rakentamaan todeksi yhteistä unelmaa keväällä 2018. He avasivat Kuopio sataman tuntumaan viini- ja ruokaravintola Kuzinan paikalle, johon Pitkänen oli haaveissaan suunnitellut ravintolaa jo vuosia aikaisemmin.

  Pitkänen kertoo, että heitä yrittäjinä vie eteenpäin vahva palo uuden luomiseen ja aistimiseen. Samaan he kannustavat myös asiakkaitaan.

  – Haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia makuelämyksiä. Kuzinassa kohtaavat Välimeren maut ja skandinvaavisuus. Välimeren alueella, Tiberiuksen kotikonnuilla, on mieletön skaala resepteissä, ruuissa, viineissä ja drinkeissä. Sikäläinen ruokakulttuuri on pintapuolisesti tuttu suomalaisille, mutta siellä on paljon monelle aivan uusia makuja ja tuotteita, joita me nyt tuomme täällä koettaviksi.

  Lue lisää alla olevasta linkistä!

 • Hyvä kassajärjestelmä on enemmän kuin pelkkä kuittikone. Se on yrittäjän paras ystävä.

  Tämän artikkelin luettuasi tiedät, mikä kassajärjestelmä on, mistä tunnistat hyvän sellaisen ja kuinka onnistut hankkimaan yrityksellesi sopivan järjestelmän. Kerromme myös mille eri toimialoille järjestelmä soveltuu ja mitä sen käyttö maksaa.