easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

DAVA Foods Finland Oy

DAVA Foods Finland Oy

2e67

20761 PIISPANRISTI
Finland
www.davafoods.fi

DAVA Foods Finland Oy is a leading egg company in Finland. The company’s Kultamuna products have been a trustworthy choice for Finnish consumers for decades. Kultamuna products are always cage-free and Finnish. The company produces also various egg products for professional kitchens and the food industry. About hundred Finnish contract farmers ensure the highest quality. DAVA Foods Finland Oy is owned by Finnish Munakunta and DAVA Foods Holding A/S, which is an egg company group operating in the Baltic sea region.

Products

Product news

  • SCRAEGG - uudenlainen tapa herkutella kananmunalla

    SCRAEGG-annos valmistetaan sitä varten kehitetyllä laitteella ja se valmistuu vain 15 sekunnissa. Höyryn ja paineen vaikutuksesta munankeltuaisen luonnollinen rasva saa annoksen kuohkeutumaan herkulliseksi ja pehmeäksi ilman lisättyä rasvaa. SCRAEGG tarjotaan kätevästä pahvikupista, jolloin se on helppo ottaa mukaan tai nauttia heti.
    Kuluttajat kaipaavat lisää vaihtoehtoja helppoon ja nopeaan ”on the go” -syömiseen. SCRAEGG on tähän uusi terveellinen vaihtoehto, sillä se sisältää mm. runsaasti proteiinia. Yhdessä annoksessa sitä on vähintään 12 g.
    SCRAEGG-annos valmistetaan suomalaisista luomumunista. Vaihtelua saa useasta eri makuvaihtoehdosta, jotka annostellaan valmistuksen yhteydessä. Vaihtoehtona on esim. kevätsipulin, juuston ja paahdetun sipulin yhdistelmä.
    SCRAEGG-konsepti lanseerataan Fastfood & Cafe & Ravintola 2019 -messuilla. DAVA Foodsin osastolla 2e67 pääsee maistamaan tuotteita ja tutustumaan SCRAEGG-annoksen helppoon ja nopeaan valmistustapaan.