easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Champ/Vihreäkeiju

Champ/Vihreäkeiju

3f71

38950 Honkajoki
Finland
www.champ.fi

Champ -herkkusienet tuottaa Mykora Oy, joka on Pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja. Yritys sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa.
Vihreäkeiju -salaatit tuotetaan Kyröntarhoilla ja Honkatarhoilla. Tuotantokasveina ovat leikattu jääsalaatti, leikattu makea frisee, ruukkusalaatit ja yrtit.
Kaikki yrityksemme ovat IP Kasvikset sertifioituja.

Products

Product news

 • UUTUUS punainen jääsalaatti

  Raikas ja rapsakka uutuus salaatti, jonka suuret lehdet ovat kauniin punertavan väriset. Punainen jääsalaatti on maultaan voimakkaampi sekä rapeudeltaan hieman pehmeämpi kuin tavallinen jääsalaatti. Punainen jääsalaatti tuo väriä ja makua erilaisiin salaatteihin.
  Viljelijä: Honkatarhat Oy

  http://vihreakeiju.fi/tuotteet/vihreakeiju-punaine...

 • Vihreäkeijun uudet yrttipakkaukset - onnistu yrteillä!

  Uudet ruukkuyrttipakkaukset opastavat ja rohkaisevat käyttämään tuoreyrttejä. Kaikissa pakkauksissa on käyttövinkkejä ja helppo yrttiresepti. Iso alkukirjain helpottaa yrtin tunnistamista ja värit tuovat pakkaukset hyvin esille. Kuluttajille suunnatut pakkaukset ilmestyvät kauppoihin kevään aikana. Esillepanoon on suunniteltu erillinen display, joka on esillä osastollamme 3f71 #maustarohkeasti

  http://vihreakeiju.fi/

 • Kyröntarhojen yrtit saatavana 100 g pakkauksissa

  Kyröntarhojen yrttejä on nyt saatavana 100 g pakkauksissa. Yrtit kasvatetaan ja leikataan Kyröntarhoilla. Ne pakataan antifog-kalvoon, jonka ansiosta niiden säilyvyys on erittäin hyvä. Kyröntarhat on IP Kasvikset sertifioitu.

  http://www.vihreakeiju.fi/