easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Meira Oy

Meira Oy

3h15.

00511 HELSINKI
Finland
www.meira.fi

Meira Oy valmistaa kahveja ja maustamistuotteita omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa sekä vähittäiskauppa- että Food Service -sektorille. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia. Meira Oy:llä on Virossa tytäryhtiö Meira Eesti OÜ. Meira Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 86,9 milj. euroa ja henkilöstöä oli 176.

Kahvi
Meiran kahvipaahtimo aloitti toimintansa jo vuonna 1914. Suomalaiset juovat vuodessa kahvia yli 50 miljoonaa kiloa, josta Meira paahtaa reilun viidenneksen. Meiran kahvimerkit valmistetaan useiden eri kahvilaatujen sekoituksista. Meiran tunnetuimmat kahvimerkit Suomen markkinoilla ovat Kulta Katriina, Saludo, Cafe HIENO ja Reilu kahvi.

Maustamistuotteet
Meiran maustetehdas aloitti toimintansa vuonna 1915. Meiran maustamistuotteiden valikoimaan kuuluu kattava valikoima mausteita, leivontatuotteita, manteleita, pähkinöitä, sinappeja, ketsuppeja, säilöntätuotteita ja suolaa. Meira-mausteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa. Meira on mausteissa Suomen markkinajohtaja. Meira-mausteiden menestyksen taustalla ovat laaja valikoima, puhdas maku ja vähäsuolaisuus. Maustamistuotteiden raaka-aineita Meiraan tulee muun muassa Indonesiasta, Intiasta, Etelä-Afrikasta, Yhdysvalloista, Keski- ja Etelä-Amerikasta, Vietnamista ja Välimeren seudulta luotettavilta ja pitkäaikaisilta kauppakumppaneilta.

Products