easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Finnpos Systems Oy

Finnpos Systems Oy

3b11

33900 Tampere
Finland
https://www.openpos.tech/fi/

Reliable Finnish pos-supplier. Pos - software, - equipment and services. Also SaaS based Back Office and Chain Control solutions for individual - and chain restaurants.
Petrol station solutions including hardware and software and services.
Self Service pos terminals for restaurants and Petrol Stations.
Dejour for hardware and software 365 days / year.
Your partner for future !

Products

Product news

 • We Are OPEN!

  Finnpos Systems Oy, osana pohjoismaista OpenSolution Nordic Group AB:ta, uudistaa tuote- ja palvelubrändiään tuomalla markkinoille yhdessä OpenSolution (SE) ja KDR (NO) kanssa uuden OPEN-brändin.

  Brändiuudistuksella yritys haluaa yhtenäistää arvolupaustaan ja ulkoasuaan kaikkialla Pohjoismaissa. OPENin tarjoama kassajärjestelmä on innovatiivinen ja sovitettavissa asiakkaan käyttöön alati muuttuvassa ravintolamaailmassa. Yrityksen tarjoama kassajärjestelmä auttaa asiakasta kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa, mutta helpottaa myös päivittäisiä askareita. Uuden brändin myötä OPENin tarjoama ratkaisu on tällä hetkellä markkinoiden kattavin laitteistoista ohjelmistoihin, integraatioihin ja asiakastukeen.

  Uudelleenbrändäyksen yhteydessä OPEN lanseeraa uuden sukupolven kassajärjestelmän. Yritys haluaa uudistaa maksamisen kokemuksen vastaamaan entistä nopeatempoisempaa liiketoimintaympäristöä.

  Lue lisää: www.openpos.tech/fi

  www.openpos.tech/fi