easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

E.Ahlström Oy

E.Ahlström Oy

3a18

FI-00520 Helsinki
Finland
www.eahlstrom.fi

E.Ahlström is Finland's leading tableware, kitchenware and restaurant furniture wholsale company. We respresent in Finland 200 main European tableware brands and almost 200 furniture brands.

We offer ideas and inspiration to all kinds of restaurants, cafes and horeca professionals in our beautiful showroom, on the webshop and social media channels. For further information please contact our customer service.

Products

Product news

 • E.Ahlström aloittaa ravintolaposliinin kierrättämisen

  Ravintolan posliiniastioihin käytettävä kova ja kestävä lasite tekee posliiniastioista hankalasti kierrätettäviä ja tämän takia elinkaarensa päässä olevat ravintolaposliiniastiat ovat päätyneet sekajätteeseen.

  E.Ahlströmin tavoitteena on, ettei ravintolaposliinia päätyisi jatkossa sekajätteen joukkoon kaatopaikalle. E.Ahlström tarjoaa posliiniastioiden kierrätysmahdollisuutta kaikille ja kaiken kokoisille ravintoloille.

  - Suomen johtavana ravintola-alan astia-, keittiötarvike- ja sisustustukkuna kannamme ympäristövastuumme. Kierrätyspalvelu on tarjolla kaikille ravintoloille, eikä edellytä asiakassuhdetta. Näin laaja kierrätyksen palvelukonsepti on uutta ravintola-alalla, sanoo E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupponen.

  Käytöstä poistettavan ravintolaposliinin kierrätämme tiilien raaka-aineeksi Tiilerin tehtaalle Kemiönsaarelle. Hyväkuntoiset astiat toimitamme uudelleenkäyttöön hyväntekeväisyyteen, Petri Nupponen kertoo.

  https://www.eahlstrom.fi/tietoa-meista/uutiset/tie...

 • E.Ahlström kalusti Lapland Hotels Bulevardin

  Lapland Hotels Bulevardin huoneiden, aulan, baarin ja ravintolan, juhlatilan, terassien ja kokoustilojen irtokalusteet, valaisimet ja räätälöidyt ratkaisut ovat E.Ahlströmin valikoimasta. Myös keittiötyövälineet ja -tarvikkeet sekä valtaosa ravintolan astioista tulevat E.Ahlströmilta.

  - E.Ahlströmin projektisisustamisen valikoima tarjosi juuri meidän näköisemme ratkaisut, ja olemme niihin todella tyytyväisiä. Hyvä palvelu ja asiakaslähtöinen ratkaisumalli tekivät yhteistyöstä sujuvaa, sanoo aluejohtaja Leena Turunen Lapland Hotelsista.

  E.Ahlström edustaa Suomessa lähes kahtasataa kalustus- ja sisutusbrändiä.

  - Pystyimme tarjoamaan juuri oikeanlaisia tuotteita Lapland Hotelsin ja sisustuksen suunnittelijatoimisto Arkval Taitteen toiveiden mukaisesti. Visuaalista ilmettä hallitsee sametti ja aidot materiaalit, kuten puu ja kivi. Struktuurit ja pinnat leikittelevät, kertoo E.Ahlströmin projektimyynnistä vastaava Irja Boman.

  https://www.eahlstrom.fi/tietoa-meista/uutiset/tie...

 • Uusi palvelukonsepti ravintolan uudistamiseen

  Ravintoloiden astia- ja sisustustukku E.Ahlström ja ruokamediatalo Foody Allen aloittavat yhdessä palvelukonseptin, jonka tavoitteena on pidentää ravintoloiden elinkaarta auttamalla ravintolaa uudistumaan ruokatuotteen, markkinointiviestinnän ja ravintolan ulkoasun osalta.

  Fresh up -konseptissa ravintola voi valita itselleen sopivan tason kolmesta eri vaihtoehdosta riippuen siitä, kuinka syvällistä uudistusta ja osaamisen kehittämistä ravintola tarvitsee. Tasosta riippumatta uudistus perustuu huolelliseen suunnitteluun, ravintola- tai ketjukohtaiseen toteutukseen ja jälkiseurantaan.

  E.Ahlström vastaa palvelukonseptissa sisustus-, somistus-, astia- ja työvaatevalinnoista, jotka tehdään yhdessä ravintolan ja sisustussuunnittelijan kanssa. Foody Allenin erikoisosaamista on ruokatuotteen kehittäminen sekä ravintoloiden markkinointiviestinnän kehittäminen.

  https://www.eahlstrom.fi/tietoa-meista/uutiset/tie...