easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Feelia Oy

Feelia Oy

3h32

00063 Laskunet
Finland
www.feelia.fi

Valmista hyvää – Pyhännältä
Useiden vuosikymmenien kokemus elintarvikkeiden kypsentämisestä yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: täysin valmiit ja kypsät tuotteet, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi. Laadukkaat Feelia-tuotteet Food service-ammattilaisille tarjoaa Feelia Oy. Vuonna 2007 Pyhännälle perustetun yrityksen toiminta perustuu autoklaavitekniikan käyttöön elintarviketeollisuudessa.Yritys on toimivan johdon omistama ja kaikki päätökset on helppo tehdä asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Lokakuussa 2012 Feelia sai patentin Feelia keitoille ja valmistusmenetelmälle.


Monet hienoimmista innovaatioista ovat helppoja käyttää, mutta niiden vaivattomuuden taustalla on paljon määrätietoista työtä – kokeiluja, kehitystä, onnistumisia.Feelia-tuoteperheen synty pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia – tuoteperheen: täysin valmiit ja kypsät tuotteet, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi

Products

Product news

  • Krista Pärmäkoski osastollamme 504

    Tule vierailemaan osastollamme 504 ja tapaa samalla Feelia Oy:n yhteistyö kumppani, Suomalainen huippuhiihtäjä Krista Pärmäkoski.
    Kristalta voit kysyä huippu-urheilijan ruokailusta ja siitä minkälaisia asioita hän arvostaa omissa aterioissaan, ja kuinka paljon energiaa huippu-urheilja tarvitsee päivässä.

    Krista vieraille 10.10.2018 klo 10.00 - 12.15 osastollamme.