Solids Rotterdam 2015 - Ahoy Rotterdam, 30 September - 01 October 2015

Trade show for powder & bulk solids technologies

Auteq BV

Auteq BV

Stand A110

Contact details

6744XA Ederveen
Netherlands
www.auteq.nl

U kunt bij AuteQ terecht voor engineering, onderhoud, advisering, software (MES, SCADA, PLC) en hardware (paneelbouw en montage).

Wij bieden u, als gebruiker, de mogelijkheid uw productiemiddelen binnen de gekozen flexibiliteit optimaal in te zetten waarbij de gestelde kwaliteit wordt bewaakt.

Hiervoor hebben wij een eigen MES-applicatie ontwikkeld onder de naam MESA. Een gebruikersvriendelijk en geïntegreerd softwareconcept dat bestaat uit modulaire functionaliteit, voorzien van intelligente en krachtige functies die de gebruiker informeert en ondersteunt bij beslissingen rondom planning en uitvoering. Actuele en historische data maken het mogelijk te analyseren en reageren.

We leveren maatwerk, gebaseerd op (internationale) standaarden, ontwikkelde structuren en bewezen concepten.

Products

 • Eigen MES-applicatie ontwikkeld, genaamd MESA

  Tussen de logistieke/administratieve automatisering, de Enterprise Resource Planning (ERP), en het Process Control System (PCS) ligt een middenlaag die wordt aangeduid met de term Manufacturing Execution System, oftewel MES.

  Waar bij ERP het accent op de klant ligt – orders worden geregistreerd en er wordt bijgehouden in hoeverre ze zijn afgehandeld – concentreert de besturingslaag (PCS) zich vooral op het productieproces. Het handhaaft bijvoorbeeld de juiste procescondities, zoals temperaturen en drukken.
  MES neemt een tussenpositie in, omdat het zich focust op het product zelf en de logistiek daaromheen. Op MES-niveau wordt beslist en bijgehouden hoe het product wordt samengesteld (recept / parameters) en in welke volgorde dat gebeurt (planning). Alles wordt geregistreerd: wie, wat, waar en hoeveel. Middels overzichten en zoekfuncties kunnen actuele standen, maar ook historische acties worden getoond. Met behulp van Tracking & Tracing wordt specifiek gezocht naar het gebruik en verbruik van materiaal, inclusief partijnummers, lotnummers, etc.

  AuteQ heeft zich vergaand gespecialiseerd in koppelingen tussen softwareapplicaties van diverse makelij middels XML-berichten of direct linking via de database (SQL, Dbase, ….)

  Kort gezegd verbindt MES kantoor en fabriek aan elkaar. Doel daarbij is productiemanagement: beheren, plannen, sturen en informeren.

  AuteQ heeft in eigen beheer een MES-applicatie ontwikkeld die luistert naar de naam MESA.

Contact Auteq BV now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com