B-CLOSE and Hyster

B-CLOSE and Hyster

Stand G101

Contact details

1130 Haren
Belgium
www.b-close.be

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merk heftrucks. Met de oprichting van een 100 % Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie.

B-CLOSE is de exclusieve verdeler van Hyster heftrucks, Hyster magazijntoestellen en Utilev heftrucks op de Belgische markt. Ook zijladers van Bulmor en industriële trekkers van Charlatte worden door B-CLOSE op de Belgische markt verdeeld.

Met ons groot assortiment van diesel-, lpg- en elektrische heftrucks en magazijntoestellen hebben we altijd een oplossing voor uw interne transportbehoeften. Nieuw of tweedehands? Aankopen, huren op korte of lange termijn? All-in- of periodieke onderhoudsovereenkomst? Onze ervaren adviseurs stellen u altijd de meest geschikte en op maat gemaakte oplossing voor!

Wilt u uw truck aan uw wensen laten aanpassen of hebt u technische assistentie of onderhoud nodig? Meer dan 75 mobiele monteurs en 25 professionals in onze 3 werkplaatsen staan steeds voor u klaar om u in een mum van tijd verder te helpen.

Contact B-CLOSE and Hyster now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com