Logistics & Distribution 2016 - Kistamässan, 21 - 22 September 2016

The future of material handling, e-logistics & systems

Still Sverige AB

Still Sverige AB

Stand D:07

Contact details

21376 MALMÖ
Sweden
http://www.still.se/

STILL - är en av världens största truckleveratörer och en av de främsta för intellegent styrning av intralogistik.

STILL Sverige erbjuder alla typer av truckar; gaffeltruckar, gaffelvagnar, service i ett helteckande nätverk, mjukvarulösningar, finansieringstjänster samt andra systemlösningar för er intralogistik.

Products

 • Dragtruck LTX - med extra kraft

  http://www.still.se/dragtruckar-ltx.0.0.html

 • STILL FM-X skjutmasttruck

  FM-X är en truck som övertygar med förträfflig ekonomi, högsta kvalitet och toppmodern teknik. Även vid en närmare titt framgår fördelarna med den här nya skjutmasttrucken – från den nya, effektiva drivningen, bromssystemet med energiåtervinning och de långa serviceintervallen (var 1000:e drifttimme) till den hydrauliskt dämpade förarplatsen. Allt detta gör FM-X till det bästa valet, inte bara av ekonomiska skäl, den här trucken är en vinnare även under den dagliga användningen.

  http://www.still.se/teleskoptruckar-fm-x.0.0.html

Product news

 • STILLs elektriska motviktstruck RX-60 medlyftkapacitet på 6 - 8t

  STILL har reagerat på behovet från marknaden och har adderat ännu mer kraft till den redan starka truckserien RX 60. Det nya kompakta kraftpaket RX 60 kan lyfta upp till åtta ton och är väldigt lätt och smidigt att hantera.

  Det största argumentet för den stora RX 60 är helt klart de låga driftskostnaderna; energikostnader, underhåll och service är betydligt lägre än hos diesel- och gasoltruckar i samma klass.

  http://www.still.se/8576+M572e24f9d61.0.0.html

 • STILL FM-X - Snabb, säker och exakt

  STILL FM-X är extremt effektiv med högsta kvalitet, avancerad teknik och ergonomi är kännetecknen hos den helt omgjorda FM-X serien från STILL med lyftkapacitet från 1,0 till 2,5 ton. Med den aktiva belastningsstabiliseringen av stativet, 1000 kg restkapacitet på 13 meters lyfthöjd, snabba lyft- och sänkhastigheter och längre drifttid per batteri, tack vare energisnåla LED-lampor och energiåtervinning vid inbromsning, ger FM-X oslagbar prestanda i varje lager. Med sina kompakta mått är skjutstativtrucken det rätta valet både i plocklager och i hyllgångar samt för transport av varor på korta eller långa sträckor även vid kombinerad inom- och utomhusdrift.

  http://www.still.se/skjutmasttruck.0.0.html

 • STILL presenterar innovativa nyheter

  STILL presenterar nu nya låglyftare och dubbelstaplare med luftjädrad åkplatta. En nyutvecklad produkt med en hel del nytänkade bjuder på stora fördelar till många olika typer av företag och alla deras truckförare.


  De nya produkterna har sitt anvädningsområde inom spedition, livsmedelsindustri, övrig industri samt i dagligvaruhandel där pallar hanteras.
  STILL EXU-SF är en ny intressant låglyftare med mycket nytänkande som ger kunden en rad fördelar. Den största fördelen för kunden är en luftfjädrad åkplatta – man ändrar trycket i dämpningselementet, ju tyngre förare ju högre lyfttryck!

  Luftpåfyllningen sker enkelt med en ventil precis som på ett bildäck. Detta enkla system är nyligen utvecklat av STILL för användning på en ny typ av åkplatta – en unik lösning som skonar ryggen på föraren.

  Helkroppsvibrationerna är uppmätta till 0,59 m/s2 vilket ligger omkring 40% lägre än på konkurrerande maskiner. Dämpningseffekten är suverän vilket är viktigt eftersom man med den här typen av låglyftare ofta passerar höjdskillnader mellan exempelvis en lastbils bakgavellyft och lastbryggor.

  Med den luftfjädrade åkplattan på STILL EXU-SF kommer antalet ryggskador inom transportbranchen att kunna minskas avsevärt.

  När åkplattan är nedfälld och de två sidostöden är utfällda har låglyftaren en maxhastighet på 9 km/h. Om föraren istället fäller upp åkplattan och fäller in sidostöden reduceras maxhastigheten till 6 km/h. Helt nytt är att sidostöden är justerbara i höjdled i tre olika lägen, allt för att såväl en kort som en lång truckförare skall få en komfortabel och säker arbetsmiljö.

  STILLs nya låglyftare finns även i utförande som dubbelstaplare, STILL EXD-SF. I detta fall har låglyftaren helt enkelt försetts med ett lyftstativ varvid den snabbt förvandlas till en dubbelstaplare.

  Det är också möjligt att hantera kvartspallar med den nya dubbelstaplaren vilket ger STILL en mycket stor marknad inom livsmedelsindustrin och dagligvaruhandeln.

  http://www.still.se/8570+M507ab6c5441.0.0.html

Contact Still Sverige AB now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com