Packaging Innovations Stockholm 2016 - Kistamässan, 05 - 06 October 2016

The exclusive event for branded & inspirational packaging

Por-Pac AB

Por-Pac AB

Stand B:06

Contact details

71123 LINDESBERG
Sweden
www.por-pac.se/

Med teknisk kompetens och kvalitetstänkande har Por-Pac skräddarsyr vi

Våra tre fabriker i Lindesberg, Eslöv, Skara tillhör de modernaste i Europa. Tillsammans med våra kunder har vi sedan starten 1950 utvecklat produkter med goda skyddsegenskaper.

EPS är p.g.a. de utmärkta stötdämpande egenskaperna ett av de populäraste förpackningsmaterialen på marknaden. I mer än 40 år har miljontals produkter tryggt nått sin slutstation väl skyddade av EPS-emballagen. Formgjuten EPS fungerar t.ex. som inneremballage av hög kvalitet.
Sedan flera år levererar Por-Pac till exempel emballage av EPS till symaskiner och dialysmaskiner. Tillsammans med Nibe har vi även utvecklat isolerande detaljer i EPS som möjliggör produktionen av energieffektiva värmepumpar. Vi tillverkar även isoleringsboxar som används i sammanhang där gods under transport behöver skydd mot värme eller kyla. Materialets låga vikt gör att den dessutom är smidig att hantera och skyddar samtidigt mot stötar och slag.

EPE är ett skräddarsytt material för ömtåligt gods. Medicinska instrument är ett bra exempel på stötkänsligt gods med höga skyddskrav.

EPP ligger i utvecklingens frontlinje när det gäller stötabsorption. EPP:s suveräna skyddsegenskaper mot stötar och slag har gjort materialet till ett lämpligt val för stötupptagande detaljer i till exempel bilar. Naturligtvis används materialet också som transportskydd för ömtåliga produkter eller annan teknisk utrustning.

Vi sätter miljön i centrum. Vår målsättning är att varje produkt från Por-Pac ska resultera i mindre miljöbelastning genom sin funktion än den miljöbelastning som tillverkning av produkten medför. Alla våra material består av kol och väte. De är lätta att återvinna och redo att möta framtidens allt tuffare miljökrav.

Contact Por-Pac AB now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com