Empack Helsinki 2015 - Messukeskus Helsinki, 07 - 08 October 2015

The future of packaging technology

OKI Systems Oy

OKI Systems Oy

Stand 3h3

Contact details

02600 ESPOO
Finland
www.oki.fi

OKI Finland
OKI valmistaa korkealaatuisia ratkaisuja yritysten tulostukseen ja asiakirjahallintaan. OKIn luotettava ja energiatehokas LED-tulostustekniikka mahdollistaa monipuolisen tulostusmateriaalien käsittelyn, minkä ansiosta OKI tulostimilla voidaan tuottaa yrityksen omissa tiloissa mm. käyntikortit, korkealaatuiset esitteet sekä 120 cm pituiset mainosbanderollit.

Products

 • Graafisen alan tulostimet

  Mullistavaa tekniikkaa
  OKI mullistaa digitaalisen tulostamisen markkinat täysin uudenlaisilla ratkaisuilla. Niihin lukeutuu muun muassa viisiväritulostin, joka tulostaa kaikkia perinteisiä prosessivärejä sekä viidettä, joko valkoista tai läpikuultavaa spottiväriä. Tällaiset tulostusprosessit olivat aikaisemmin mahdollisia vain kalliita digitaalisia tulostuslaitteita tai litografiamenetelmää käyttämällä, mutta nyt ne ovat kaikkien luovien alojen ja kopiotekniikan yritysten ulottuvilla – aina tarvittaessa. Uusi tekniikka tarjoaakin rajattomia mahdollisuuksia.

  http://www.oki.fi/products/colour/ga-printers/inde...

 • Monitoimilaitteet

  Tulostin, skanneri, kopiokone ja faksi samassa ratkaisussa

  OKI Printing Solutions tarjoaa kustannustehokkaita ja ammattimaisia monitoimiratkaisuja kaiken tyyppisille yrityksille, riippumatta koosta tai toimialasta. Olipa toiveena säästää tilaa, kustannuksia tai optimoida kirjoitetun viestinnän hallinta ja laatu, OKI Printing Solutionsilta löytyy ratkaisu.

  http://www.oki.fi/products/mfp/index.aspx

 • Väritulostimet

  Nopeaa ja korkealaatuista tulostusta yrityksille

  OKI Printing Solutionsin väritulostimet ovat luotettavia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka tarjoavat yrityksille edullista ja nopeaa tulostusta - laadusta tinkimättä. 2-in-1 -mallit yhdistävät mustavalko- ja väritulostuksen ilman, että se vaikuttaa nopeuteen, laatuun tai kustannuksiin. Tulostimet ovat voittaneet useita alan merkittäviä palkintoja.

  http://www.oki.fi/products/colour/index.aspx

 • Mustavalkotulostimet

  Laaja valikoima luotettavia ja tehokkaita mustavalkotulostimia

  OKI Printing Solutions tarjoaa laajan valikoiman mustavalkotulostusratkaisuja pienistä pöytätulostimista tehokkaisiin työryhmätulostimiin. Kaikki mallit nopeista ja monipuolista henkilökohtaista tulostimista korkeat laatuvaatimukset täyttäväviin työryhmätulostimiin tarjoavat ylivoimaista luotettavuutta ja suorituskykyä.

  http://www.oki.fi/products/mono/index.aspx

 • Matriisitulostimet

  Luotettavin ja varmin ratkaisu ammattimaisten matriisikirjoittimien keskuudessa

  Matriisitulostin on täydellinen ratkaisu lomakkeiden, varastolistojen, tiliotteiden ja muiden lähetettävien papereiden tulostamiseen. OKI Printing Solutionsilla on markkinoiden laajin tuotevalikoima - ja tuotetakuu - matriisitulostimissa ja laitteidemme tunnusmerkkejä ovat kestävyys ja tulostuslaatu.

  http://www.oki.fi/products/dotmatrix/index.aspx

 • Faxit

  OKI Printing Solutionsin pienikokoiset ja kohtuuhintaiset faksit mahdollistavat luotettavan ja ammattimaisen dokumenttien vaihdon yritysten välillä.

  Parannetun verkkoratkaisun ansiosta lisävarusteena skannaus sähköpostiin -toiminto ja internet-faksi. Perinteisen faksin ja internet teknologian yhdistäminen vähentää kustannuksia ja lisää joustavuutta.

  http://www.oki.fi/products/fax/index.aspx

 • Kuittitulostimet

  Nopeat ja luotettavat tulostusratkaisut.

  OKI Printing Solutions tarjoaa eri aloilla toimiville yrityksille nopeita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja kuittien tulostukseen.

  http://www.oki.fi/products/pos/index.aspx

Contact OKI Systems Oy now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com