Empack Helsinki 2015 - Messukeskus Helsinki, 07 - 08 October 2015

The future of packaging technology

Starcke Oy

Starcke Oy

Stand 3h6b

Contact details

27510 EURA
Finland
www.starcke.fi

Starcke Oy:n ydinosaaminen koostuu kahdesta osa-alueesta: graafisesta erikoisjälkikäsittelystä sekä brändin suojaustekniikasta. Nämä kaksi osa-aluetta toimivat parhaiten yhdessä, sillä usein paras design, erottuvuus ja brändin suojauksenratkaisut syntyvät näitä tekniikoita yhdistelemällä. Yksi parhaista sisäisten- ja ulkoisten riskitekijöiden suojautumistekniikoista onkin älykäs tuotesuunnittelu ja - muotoilu.
Starcke tarjoaa konkreettisia keinoja brändin suojaamiseksi. Yhteistyö brändin suojauksen saralla käynnistyy riskikartoituksella, jossa yrityksesi toimintaympäristö käydään läpi. Kartoituksessa pyritään tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään tekijät, jotka altistavat yrityksesi tuotteet ja palvelut laittoman kaupan riskeille, kuten väärennöksille, kopioinnille ja takaovivalmistukselle.

Products

  • HOLOGRAMMIT

    Seteleistä ja maksukorteista tutut hologrammit ovat hyvän huomioarvonsa vuoksi yleistyneet erilaisissa pakkauksissa ja painotuotteissa. Koska hologrammien väärentäminen on hankalaa, niillä parannetaan väärennysalttiiden tuotteiden turvallisuutta mm. lääke- ja teknologiateollisuudessa. Yhdistettynä sinetöintimekanismeihin hologrammit lisäävät tuotteiden koskemattomuussuojaa. Maailman vanhimpana holografia-alan yrityksenä Starcke tarjoaa monipuolisen kirjon hologrammeja mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin.

  • PREEGLAUS, MONITASOPREEGLAUS JA FOLIOPREEGLAUS

    Preeglausten avulla paperille voidaan loihtia hätkähdyttävän yksityiskohtaisia ja monipuolisia veistoksia. Preeglaus voidaan toteuttaa paperille ylös- tai alaspäin sekä myös monitasoisesti. Hyvin toteutettuna tekniikka vaatii oikeaa paperilaatua, huolellista suunnittelua ja rautaista ammattitaitoa. Näyttävyytensä lisäksi, monitasopreeglaus on myös äärimmäisen vaikea jäljennettävä.

  • TULOSTETUT KOODIT JA NUMEROINTI

Contact Starcke Oy now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com