Elmässan Stockholm 2016 - Kistamässan, 19 - 20 October 2016

The largest network of fairs in lighting & installation in the North

Gigamedia

Gigamedia

Stand K:14.

Contact details

12544 ÄLVSJÖ
Sweden

Rexel is represented by the brands Storel and Selga, with over 60 shops all over Sweden.

Products

 • Rexel Energy Solutions, Data Solutions och Buildning Automation

  I Rexel Sverige finns sedan 2013 en central organisation som arbetar med att utveckla nya affärer inom områdena Energy Solutions, Data Solutions och Building Automation. Uppgiften i de här grupperna är att identifiera och utveckla nya affärer, framför allt inom området energieffektivisering. Organisationen arbetar genom att vara support och stödfunktion till våra säljbolag Selga och Storel, men också direkt ute på marknaden för att generera helt nya typer av affärer. Energy Solutions är ett begrepp och ett varumärke inom Rexel som arbetar på ett likartat sätt i Rexels bolag över hela världen.
  För att läsa mer om våra lösningar inom energieffektivisering - besök www.klokel.se

  www.klokel.se

 • Lagring av solenergi

  Installation av lagring
  Genom att installera lagring av energi i en fastighet, ökar självkonsumtionen av den egenproducerade solenergin radikalt. En solcellsanläggning producerar generellt mest energi, då efterfrågan är som minst. Med en installation av lagring, kan man bli i stort sett oberoende av energibolagen under större delen av året.

 • Belysning

  Belysning - Lönsamt och långsiktigt
  Investeringskostnaden står för ca 10% av totalkostnaden i en belysningsanläggning under dess livslängd. Resterande 90% är kostnader för drift och underhåll. En energianalys ger beslutsunderlag för investering i en långsiktig och kostnadseffektiv belysning.

 • Finansiering

  Rexel Finansservice - Ovanligt bra möjligheter
  Vi erbjuder flera olika finansieringstjänster som vänder sig tillvolika kundsegment med olika erbjudanden. Med bra valmöjligheter i
  finansieringen är vi med och driver försäljningen och utvecklingen framåt för våra kunder.

 • Laddsystem

  Elbilarna ökar för varje år
  Antalet laddbara bilar ökar snabbt och allt fler behöver tillgång till säkra laddstationer både hemma, på arbetet och på resan. Behovet är därför stort att utöka antalet laddpunkter i hela landet.

 • Smarta hus

  Mer komfort, mindre energi
  Det finns en enorm potential att spara energi med hjälp av teknik och automation i fastigheter. Samtidigt kan både komfort, säkerhet och trygghet förbättras. Teknik och produkter för moderna funktioner finns sedan länge. Vi bör istället prata om hur tekniken kan användas för att få de funktioner som önskas och vilka behov som ska tillgodoses.

 • Solenergi

  Vägen till fast elpris
  Visst har vi förutsättningar i Sverige att utnyttja solen som energikälla. Solenergi är ett hållbart alternativ som ger ett fast elpris i minst 25 år.
  Dessutom är ett solcellssytsem helt tyst och i stort sett underhållsfritt. Det finns även möjligheter för lagring av solenergi.

 • Solenergi

  Produktkatalog 2018

  För mer information kontakta:
  Försäljningschef solenergi
  Peter Litzén
  e-post: peter.litzen@rexel.se
  Tel: 08-556 214 55

  http://www.rexel.se/losningar/rexel-energy-solutio...

 • Seminarium: Marknaden för solenergi är mogen - är du som installatör?

  Hur ser marknaden för solenergi ut och hur fungerar det? Vad krävs av dig som installatör för att följa med utvecklingen och inte missa möjligheten?
  Kl. 11:30-12:30, lunch serveras efter seminariet.
  Anmäl dig här: seminarielunch@rexel.se
  OBS! Glöm inte att ange vilken dag du vill gå (17 eller 18 oktober).

Product news

 • Lennox PIR-AA ActiveAhead

  Lennox PIR-AA ActiveAhead är en smart självlärande plafond i snygg design. Med bluetooth mesh integrerat i detta system blir installationen aldrig enklare än så här. Armaturen behöver endast nätspänning, ingen programmering krävs. Så snart armaturen är satta i drift börjar det lära sig nya mönster och tänder upp belysningen i förväg samt ligger alltid steget före. När armaturen känner av närvaro tänder den upp, när närvaron försvinner så lyser armaturen ytterligare 4 minuter till den sakta dimras ner till 20%. Den lyser med grundljus ytterligare 5 minuter innan den släcker ner helt. Armaturen har dessutom inbyggd dagsljuskompensering vilket medför att där det finns dagsljus från fönster etc. kommer armaturen kompensera så energiförbrukningen / ljusflödet sjunker.

 • Gyro Easy2Go 6-pack

  Gyro Easy2Go 6-pack downlight
  Med vår nya Gyro downlight kan du tilta ljuset i alla riktningar så att du får ljuset där du önskar. Elegant ren design med bländfri linsteknologi. Alla downlights i Gyro-familjen levereras med varmvitt ljus på 2700K eller 3000K. Båda har bland de bästa egenskaperna för färgåtergivning som går att uppbringa för LED (RA>90) kombinerat med mycket goda egenskaper för dimning. Detta gör det enkelt att byta ut och glömma halogenbelysningen. Gyro Easy2Go kan monteras direkt i isoleringen och kan användas både inomhus- och utomhus (obs drivdonet IP20). Levereras i 6-pack vilket innebär att det är lätt att ta med sig och enkelt att hantera i arbetet.

 • Form Linjär Tracklight

  Form Linjär Tracklight, marknadens tunnaste allmänljusarmatur för 3-fasskena. Armaturen går med ett enkelt handgrepp att vrida 0-90 grader så ljuset alltid kan linjeras med lokalen oavsett hur 3-fasskenan är monterad. Bredstrålande optik ger ett fylligt allmänljus i shoppinglokaler, kontor eller i hemmamiljöer. Levereras inklusive 3-fasadapter för Global Trac skena.

 • Energeasy Solar

  Under 2016 lanserar Rexel Energy Solutions sin nya och helt unika tjänst Energeasy Solar. Med hjälp av Energeasy Solar kan du inte bara få svar på alla dina installationsfrågor, utan även beräkna och simulera produktionen efter just dina förhållanden. Via Energeasy Solar kan du komma i kontakt med Rexels nätverk av solspecialister och installatörer som kan hjälpa dig vidare med installationen. Och, dessutom kommer du via Energeasy Solar kunna få tillgång till en helt unik produktionsgaranti som kan få dig att sova tryggt om nätterna, med vetskapen att din anläggning levererar vad vi lovat.

Contact Gigamedia now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com