Elmässan Stockholm 2016 - Kistamässan, 19 - 20 October 2016

The largest network of fairs in lighting & installation in the North

Glamox Luxo Lighting AB

Glamox Luxo Lighting AB

Stand C:03

Contact details

57082 MÅLILLA
Sweden

Products

 • C95-S

  C95-S är en familj med högkvalitativa interiörarmaturer. Familjen kännetecknas av en ren, minimalistisk design och fullt belysta ytor. Sidobelyst teknologi ger möjlighet till en tunn profil som minskar inverkan på takhöjden till ett minimum. Med C95-S familjen får du också utmärkt ljusutbyte.

  http://glamox.com/se/produkter/c95-s/

 • C80-P

  Glamox C80-P är avsedd för pendlat montage i långa längder. Lämplig för flertalet applikationer så som kontor, stora mötesrum, klassrum och andra områden där du vill installera långa längder, LED belysning.

  http://glamox.com/se/produkter/c80-p/

 • C80-R

  Glamox C80-R är avsedd för infällt montage i i T-profilsystem. Lämplig för flertalet applikationer som korridorer, stora mötesrum och andra områden där du vill installera långa längder LED belysning.

  C80-R finns i tre olika standardlängder: 1200mm, 1800mm eller 2400mm. Den totala längden anpassad för att passa i standard T-profilsystem.

  http://glamox.com/se/produkter/c80-r/

 • A90-P LED

  Glamox A90-P är en dekorativ och robust armatur med en design som tillfredsställer både de krav som ställs på en industriarmatur och de höga krav som ställs av arkitekter och ljusdesigners när det kommer till estetik och funktionalitet. Baserat på omfattande krav har formgivarna utvecklat en armatur som passar för en stor mängd applikationer.
  A90-P1 är designad för applikationer som sociala områden, receptioner samt matsalar. A90-P2 för applikationer som produktionslokaler, lager, entréer och atrium med monteringshöjder upp till 10-12 meter.

  http://glamox.com/se/produkter/a90-p1-led/

Contact Glamox Luxo Lighting AB now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com