e-Commerce 2016 - Kistamässan, 11 - 12 May 2016

The complete event in the Nordic region within e-commerce and digital marketing

eValent Group

eValent Group

Stand C:05

Contact details

21113 Malmö
Sweden
www.nordiskehandel.se

eValent Group levererar tjänster för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda lösningar, den plattformsoberoende tjänsten Store Management, samt optimerad serverdrift specialiserad för e-handel. eValent Group arbetar med flera olika e-handelssystem och levererar lösningar på den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel, samt utvecklar och levererar både större och mindre lösningar på den internationella e-handelsplattformen Magento. eValent Group är silverpartner till Magento.

Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

Products

  • eValent Commerce Plug & Play

    Genom eValents långa erfarenhet som leverantör av hyrlösningar för e-handel och som certifierad leverantör av plattformen Magento, kan vi erbjuda färdiga paket.

    Vår paketering förenklar såväl uppsättning som drift av denna kraftfulla plattform. De två avtalsformerna eValent Commerce Plug & Play och eValent Commerce Plug & Service bygger på samma installation av Magento Community. Lösningen driftas av oss på en för er egen Magento optimerad VPS. Magento Community kräver kraftig servermiljö för att inte bli långsam, och vi har därför både optimerat VPS servern samt konfigurerat hårdvaran för att ge optimalt resultat.

    Med våra färdiga Magentopaket har det blivit lättare än någonsin att steget till Magento Community. Vi har kombinerat det bästa ur två världar med enkelheten som du får i en hyrplattform och möjligheterna med en öppen källkod.

    http://www.evalent.com/e-handel/magento/magentopak...

Contact eValent Group now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com