E-COMMERCE 2015 - Kistamässan, Stockholm, 24 - 25 March 2015

The most important meeting place in Sweden focusing on innovations and strategies in digital marketing and e-commerce

eValent Group (gästas av Sharespine)

eValent Group (gästas av Sharespine)

Stand D04

Contact details

21113 Malmö
Sweden
www.evalent.com

eValent levererar tjänster för e-handeln. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat e-handelsplattformar, kundtjänstfunktioner, logistiklösningar och helt outsourcad e-handel. Företaget levererar en mängd tjänster till den nordiska e-handelsbranschen, och kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. eValent Group är en sammanslagning av företagen Shopitoo, Nordisk e-handel, EcomPartner och Driftkompaniet.

Products

  • eValent Commerce Plug & Play

    Genom eValents långa erfarenhet som leverantör av hyrlösningar för e-handel och som certifierad leverantör av plattformen Magento, kan vi erbjuda färdiga paket.

    Vår paketering förenklar såväl uppsättning som drift av denna kraftfulla plattform. De två avtalsformerna eValent Commerce Plug & Play och eValent Commerce Plug & Service bygger på samma installation av Magento Community. Lösningen driftas av oss på en för er egen Magento optimerad VPS. Magento Community kräver kraftig servermiljö för att inte bli långsam, och vi har därför både optimerat VPS servern samt konfigurerat hårdvaran för att ge optimalt resultat.

    Med våra färdiga Magentopaket har det blivit lättare än någonsin att steget till Magento Community. Vi har kombinerat det bästa ur två världar med enkelheten som du får i en hyrplattform och möjligheterna med en öppen källkod.

    http://www.evalent.com/e-handel/magento/magentopak...

Contact eValent Group (gästas av Sharespine) now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com