E-COMMERCE 2015 - Kistamässan, Stockholm, 24 - 25 March 2015

The most important meeting place in Sweden focusing on innovations and strategies in digital marketing and e-commerce

Pulsen AB

Pulsen AB

Stand C:07

Contact details

50115 BORÅS
Sweden
pulsen.se

Pulsen är idag ledande när det gäller affärssystem för flerkanalig konsumenthandel. Vi knyter ihop e-handel, fysiska butiker, abonnemang och kundklubbar. Säkerställer allt från inköp och lagerhållning till leverans och betalning.

Vi är sprungna ur Borås textilindustri och postorderpionjärer. Vi vet hur försäljning, distribution, returer och inte minst expansion ser ut i bakom kulisserna. Vi har varit en del av branschen när den förändrats från postal till digital. Vi har varit med och format det som är dagens e-handel.

Idag har vi nordens största e-handelsföretag på kundlistan och hanterar utan problem över 50.000 order per företag och dag. Vi hjälper våra uppdragsgivare att bedriva distanshandel i tolv olika länder och vi expanderar ständigt till nya marknader med våra framgångsrika kunder.

Vill du bli morgondagens e-handelsgigant? Kom till vår monter, så berättar vi hur....

Product news

 • Pulsen lanserar ny tjänst för helhetshantering av dokument i dagens multikanalssamhälle

  Många företag och organisationer har svårt att koordinera budskapen i sina digitala och fysiska medier. Ofta finns informationen fördelad på flera olika system som affärssystem, CRM-system och andra informationskällor. Nu lanserar Pulsen en ny tjänst som ger total översikt, full integration och samtidigt snabb åtkomst till arkiv och uppföljning.

  https://www.pulsen.se/pressrum/pressmeddelanden/pr...

 • Modeföretaget StayHard väljer Pulsen Harmoney för multikanalförsäljning

  Modeföretaget Stayhard expanderar kraftigt som nätbutik. De strävar även efter att öppna fler fysiska butiker för att möta efterfrågan från deras kunder. Affärssystemet Harmoney, från Pulsen, är en nyckelfaktor bakom möjligheterna till ett heltäckande multikanalsystem för både butik och webb för Stayhard.

  http://www.pulsen.se/pressrum/pressmeddelanden/pre...

 • Consortio Fashion Group väljer Pulsen Harmoney för att stödja centralisering, tillväxt samt ökat fokus på kund och e-handel

  En av Sveriges ledande distanshandelskoncerner Consortio Fashion Group (CFG), med varumärkena Halens, Cellbes och Bubbleroom, har valt Pulsens affärssystem för e-handel, Harmoney.

  https://www.pulsen.se/pressrum/pressmeddelanden/pr...

Contact Pulsen AB now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com