bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Piggy Loyalty B.V.

Piggy Loyalty B.V.

Stand H114

Contact details

3605LV Maarssen
Netherlands
http://www.piggy.nl

Piggy biedt de mogelijkheid om je klanten op een informele manier op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw winkel. Door middel van de Piggy app kun je informatie delen met alle Piggy gebruikers, dus naast je bestaande ook nieuwe klanten. Zo houdt je ze bijvoorbeeld op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, extra producten in je assortiment of stuur je ze de beste wensen voor het nieuwe jaar. Met Piggy wordt communiceren met klanten makkelijker dan ooit.

Products

 • Onmisbaar in uw onderneming

  Piggy combineert twee krachtige, bewezen concepten - sparen en marketing - in één programma. Met Piggy zorgt u ervoor dat uw klanten beloond worden voor hun aankopen om zo de klant nog beter aan de winkel te binden.

  De klant scant de kaart op de iPad die op uw balie staat. U bepaalt zelf hoeveel punten u uitkeert voor iedere aankoop. De klant spaart apart per winkel en kan zijn punten alleen bij u weer uitgeven.

  http://www.piggy.nl

 • Modern sparen

  Met bijna 2500 aangesloten locaties is Piggy veruit het grootste spaarplatform van Nederland. Klanten kunnen aan de hand van één kaart of onze gratis app bij alle ondernemingen sparen. Piggy is geschikt voor alle ondernemers en maakt spaarkaarten en zegeltjes vanaf nu onnodig.

  Geef klanten digitaal inzicht in uw unieke lijst met beloningen en maak het klanten makkelijk meer informatie over uw onderneming in te zien.

  De App is beschikbaar voor Apple IOS & Android

  https://itunes.apple.com/nl/app/piggy-app/id734485...

Contact Piggy Loyalty B.V. now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com