bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Hoogpak bv

Hoogpak bv

Stand BM1

Contact details

9206AP Drachten
Netherlands
www.hoogpak.nl

Products

 • NESSE BIOLOGISCHE KRUIDEN, BIOLOGISCHE MARINADES EN BIOLOGISCHE HULPSTOFFEN

  HOOGPAK bv importeert sinds 2000 biologische kruiden, biologische marinades en biologische hulpstoffen van de Gewuerzmuehle Nesse.
  Inmiddels is Nesse onderdeel van het wereldwijd opererende Frutarom, waarmee we toegang hebben gekregen tot een nog groter aanbod van innovatieve biologische kruidenproducten alsmede innovatieve hulpstoffen, aroma's en culturen.
  Zoekt u kruideninnovatie en know- how, dan zijn wij u graag van dienst.

  www.hoogpak.nl

 • Isfra Skaroe-biologisch softijs, uniek in de wereld

  Uniek in de wereld : Isfra Skaroe-biologisch softijs.
  Niet zomaar een softijs in een biologische variant. Natuurlijk is is-biologisch softijs 100% puur en bevat het geen rare toevoegingen. Het echt bijzondere van is-biologisch softijs is de totaal afwijkende samenstelling: het is Low fat ( slechts 1,5%) , het bevat minder suiker, maar wel heel veel eiwit ! . Daarnaast voegen we berkensap toe en echte vanille ( geen extract). Dat alles verklaart waarom je van Isfra Skaroe-Biologisch Softijs blijft smullen, Het is niet dikmakend , maar toch smaakt het heerlijk romig. Het is verfrissend en de sporter zal er na zijn prestatie zeker extra van genieten door het High Protein aandeel. Lekker en verantwoord genieten !

  www.is-biologisch.nl

 • Heliaflor, Biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen

  Heliaflor is biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen.
  Het geeft brood een boost, vet en water worden gebonden. Heliaflor is multifunctioneel inzetbaar
  In shakes, bij vleeswarenproductie, bij gehaktproducen, grill/barbecue/rookworst, saucijzenbroodjes, sauzen, mayonaise (eivrij?), fruitrepen,
  Heliaflor is allergeenvrij en is geen E-nummer, derhalve etiket-vriendelijk in te zetten.
  Vooral in de biologische bereidingen is Heliaflor een unieke -alles- binder. Vraag informatie en/of een proefpakket aan !

  www.hoogpak.nl

Contact Hoogpak bv now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com