bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Redie interieurs / Koevering Koeling BV

Redie interieurs / Koevering Koeling BV

Stand B1011

Contact details

5688ZH Oirschot
Netherlands
www.redie.nl

Redie total design, experienced Interior Builder for an innovative concept in your store. From design to realization to measure. With the right creativity, design, technology, routing and logistics, with the aim to increase your operating profit. Redie total design stands for sustainability, creativity, knowledge of the market, transparency, experience, perfection and involvement.

Product news

 • Redie introduceert flexibel winkelinterieur Switch Me! op Bakkersvak

  Geen troosteloze lege schappen meer, ook niet aan het einde van de dag door Switch Me.
  Het nieuwe flexibele winkelinterieurconcept van Redie Totaalinrichting uit Oirschot. In een handomdraai kan de presentatie van patisserie- en boulangerieproducten aangepast worden op het assortiment van dat moment. Switch Me! betekent niet alleen flexibiliteit in presentatieruimte en indeling, maar ook in kleur en stijl van het winkelinterieur. Redie introduceert Switch Me! op de beurs Bakkersvak 2015 in Rosmalen, stand B1011.

  Iedere bakkerswinkel is in de ochtend rijkelijk gevuld met vers gebakken producten. Maar naarmate de dag vordert, raakt een winkel steeds leger. Met de achterwand, manden en rekken van Switch Me! is het mogelijk om de presentatie van het assortiment snel en eenvoudig aan te passen, wat direct zorgt voor een aantrekkelijk winkelbeeld zonder lege schappen.

  Het Switch-Me! concept is uitermate geschikt voor zelfbedieningstafels met extra seizoensproducten zoals met Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Of in het weekend om extra ruimte en aandacht te geven aan weekendbroodjes en andere lekkernijen. De Switch Me! zelfbedieningstafels zijn verrijdbaar en in- en uitklapbaar en daardoor makkelijk te ‘switchen’.

  Naast flexibiliteit kan ook de uitstraling van een winkel ‘geswitcht’ worden door de verwisselbare frontpanelen. Bijvoorbeeld van hout naar hoogglans zwart of ieder andere wenselijke kleur. Met een relatief lage investering in andere frontpanelen is een veelvuldige complete metamorfose van het winkelinterieur mogelijk. Zo krijgt een winkel steeds de look & feel die het op dat moment nodig heeft. Meer informatie is te vinden op de speciale website www.switch-me.nl.

 • Redie levert zinnenprikkelend interieur aan Paulissen Boulangerie

  Paulissen Bakkerijen opende deze zomer in Heer-Maastricht een nieuwe vestiging onder de naam ‘Paulissen Boulangerie’. Dit volgens een volledig nieuw concept waarbij de beleving van de winkelende klant centraal staat. Redie Totaalinrichting uit Oirschot speelde een belangrijke rol als adviseur en mocht dit zinnenprikkelende interieur voor Paulissen ontwerpen en bouwen. Dit niet alledaags concept biedt de winkelende klant daadwerkelijk een kijkje achter de schermen in de bakkerij. Hiermee gaat Paulissen een stap verder dan de bestaande in-store bakkerijen.

  Luc Paulissen, Manager bedrijfsbureau, en Tom Paulissen, Manager brood- en banketproductie kozen na een zorgvuldige offerteronde voor Redie Totaalinrichting uit Oirschot. Luc Paullissen vertelt: “In dergelijke trajecten is voor ons niet alleen de prijs leidend, maar moet er vooral ruimte zijn om ideeën uit te wisselen. Het concept van een semi-zelfbediening en een instore bakkerij was nieuw voor ons, maar in onze hoofden bestonden er duidelijke ideeën en beelden over hoe het nieuwe filiaal eruit moest zien. Juist dan is het van belang te kunnen werken met een partij die de kennis, het inlevingsvermogen en de flexibiliteit heeft om in dit proces mee te denken. Uit onze eerdere samenwerking met Redie, tijdens de bouw van onze filialen in Malberg en Stein, bleken deze kwaliteiten aanwezig dat heeft voor ons in de partnerkeuze de doorslag gegeven.”

  Anders dan anders
  Tom Paullissen vult aan: “Het ontwerp van Redie is anders dan anders. Met name het mobiele en daarmee flexibele karakter van de winkel wijkt sterk af van een traditionele toonbankwinkel. De keuze voor mobiele, verrijdbare units, geeft de winkel een open en toegankelijk karakter en biedt de flexibiliteit om goede looplijnen en een perfecte presentatie te kunnen realiseren. Ook als het gaat om materiaalkeuze en afwerking is het filiaal van Paulissen Boulangerie uniek. In de samenwerking met Redie zijn wij tot de perfecte balans gekomen, waarin een boulangerie met een sterk ambachtelijk karakter is ingericht met de nieuwste en meest moderne apparatuur en materialen. Een ogenschijnlijk onmogelijke opgave, die uiteindelijk meer dan succesvol is uitgevoerd. Een perfecte samensmelting van modern én ambachtelijk.”

  Zonder de juiste presentatie en inrichting sla je de plank volledig mis
  Met de garantie van optimale versheid door een instore bakkerij, semi-zelfbediening, het gebruik van streekproducten en een exclusief aanbod van ter plekke handgemaakt spelt- en desembrood staat in de Paulissen Boulangerie beleving centraal. Alle dagen van de week wordt de klant begroet met de geur van vers gebakken brood.

  Tom Paulissen: “Direct na de eerste dagen waarin Paulissen Boulangerie haar deuren opende zijn de reacties van onze klanten zeer positief en veelbelovend. Uiteraard staat de kwaliteit van onze producten voorop, maar zonder de juiste presentatie en inrichting in een winkel sla je de plank volledig mis. Wij zijn er trots op dat beide aspecten tot in de puntjes zijn uitgevoerd. En zoals wij gedurende het voortraject en de realisatie van de bouw de samenwerking met Redie hebben ervaren, passen de woorden betrokkenheid, flexibiliteit en kundigheid het best.”

Contact Redie interieurs / Koevering Koeling BV now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com