bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Beko / Bakery Market, Stolp International

Beko / Bakery Market, Stolp International

Stand E1021

Contact details

6600AA WYCHEN
Netherlands
www.bakerymarket.nl

Bakery Market is een gezamenlijk concept van Bakery Institute en alle Beko-bedrijven om met significant lage(re) investeringen een succesvolle, winstgevende winkelbakkerij te realiseren waarin mooie, ambachtelijke brood- en banketproducten in een ‘live’-omgeving zowel geproduceerd als verkocht worden. Bakery Institute participeert met opleidingen en vakkennis, Beko Nederland en Stolp International verzorgen de benodigde grondstoffen, Beko Verpakkingen ambachtelijke verpakkingen en Beko Advies alle adviezen op bedrijfseconomisch, bedrijfskundig, baktechnisch en commercieel gebied. Beko Bakkerij Techniek adviseert in bakkerijtechniek en productpresentatie en kan in budgetgunstige samenstellingen uw Bakery Market winkelbakkerij van de nodige apparatuur en bakkerijgereedschap voorzien. Tevens participeren TenBa en Sterk interieurbouw binnen Bakery Market met elk hun expertise.

Products

 • Nieuwe website Bakery Market

  Bakery Market-partners Bakery Institute, TenBa Bakkerijadvies, Ontwerpburo Sterk en de vijf Beko-bedrijven hebben een nieuwe website gelanceerd. Op www.bakerymarket.nl vindt u alle informatie over het Bakery Market-concept. Via de website kunnen de Bakery Market-partners snel communiceren over actualiteiten. Daarnaast is de site ingericht om het geïnteresseerden in Bakery Market gemakkelijk te maken, zij vinden alle informatie en producten van de partners op een site en hoeven daarvoor niet acht verschillende websites te bezoeken. Via het digitale contactformulier kunnen geïnteresseerden in Bakery Market aangeven over welke dienst(en) of product(en) zij geïnformeerd willen worden en hoeven daarvoor niet met acht verschillende bedrijven te contacten.

  www.bakerymarket.nl

 • Actiebrochure Alles in Balans

  In onze actiefolder "Alles in Balans" vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan machineacties. Zowel voor Bakery Market als reguliere machine. Kneders, kegelopbollers, mixers, langmakers, afmeters, inpakmachines, broodsnijmachines, korsttoermachines, gewoon te veel om op te noemen. Bezoek onze stand C1013 en laat u informeren over uw voordeel!

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

 • Actiefolder Bakkerijgereedschap

  In de actiefolder “Acties Bakkerijgereedschap” worden veel Bakery Market-gerelateerde bakkerijgereedschappen tegen ultrascherpe prijzen aangeboden. Van deegkleedjes- en mandjes tot platenwagens. Ook is er extra bakkersvoordeel op het gehele assortiment hygiëneproducten.

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

Contact Beko / Bakery Market, Stolp International now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com