bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Dawn Foods Benelux

Dawn Foods Benelux

Stand F1001

Contact details

4817ZM BREDA
Netherlands
www.dawnfoods.nl

Wat begon als een kleine bakkerij in Jackson, Michigan is afgelopen 8 decennia uitgegroeid tot een wereldwijde producent en distributeur van ingrediënten voor zoete bakkerijproducten. In ruim negentig jaar heeft Dawn Foods een voortreffelijke reputatie opgebouwd dankzij toegewijde medewerkers, excellente producten en gewaardeerde klanten.
Dawn Foods is een mondiaal opererende familieonderneming en gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika.

In Juni 2011 heeft Dawn Foods Unifine overgenomen. De expertise van Dawn op het gebied van Amerikaanse bakkerijproducten en –mixen gecombineerd met de kennis van Unifine op het gebied van Europese patisserie maakt Dawn Foods een complete wereldwijde leverancier van ingrediënten en producten voor de banketbakkerij.
Dawn Foods levert Europese ingrediënten voor banket en patisserie onder de merken SUCREA® , FRUIBEL® en DETHMERS®, bevroren Amerikaanse specialiteiten voor de food service en bakkerijmixen voor Amerikaanse specialiteiten.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Dawn is gevestigd in Jackson, Michigan. Dawn Foods heeft fabrieken en distributiecentra in Canada, Mexico en Europa.
Het Europese hoofdkantoor van Dawn bevindt zich in Amsterdam. Dawn Europe heeft productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Portugal en Frankrijk.
Dawn Europe wordt ondersteund door een netwerk van verkooplocaties, dat ons helpt om op de hoogte te blijven van de laatste internationale trends, die we gebruiken om nieuwe productideeën te ontwikkelen.

Contact Dawn Foods Benelux now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com