bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Bommels Company V.O.F

Bommels Company V.O.F

Stand VM19

Contact details

2992SR Barendrecht
Netherlands
http://www.bommelsconserven.nl

Bommels Conserven vult de Bakkerswereld aan!
Bommels Conserven is Groothandel in delicatessen. De producten die we exclusief vertegenwoordigen zijn gemaakt door kleinschalige trotse producenten, die gaan voor pure en eerlijke producten en zich onderscheiden door hun kwaliteit en uitstraling. De bakker die op zoek is naar producten die versterkend werken op zijn / haar assortiment, laten wij graag kennismaken met onze delicatessen.

Zo hebben we Koninklijke confiture van Belberry, de echte Engelse Fudge van Fudge Kitchen, honing van Sarah’s Honey en chocolade van Van der Burgh Chocolaad en Willie’s Cacao. Nieuw op deze vakbeurs zijn de glutenvrije en biologische koekjes van Generous, zalige koekjes van Valdiflor en de nougat van Hidde de Brabander van Dreams of Magnolia.

Products

 • The Family Generous - Gluten free and Organic Cookies

  Our bakery offers a range of handmade, organic and gluten free products. Organic, gluten-free and yet ... full of taste!
  It is indeed the constant search of new flavors that guides us while we bake our biscuits. Our workshop is located in Brussels, at the crossing of the canal and the Senne rivers, where we create little indulgence full of taste following the long tradition of belgian cookies baking.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Engelse Gastronomie - De Echte Boterfudge

  Fudge Kitchen uit Engeland is de maker van de lekkerste fudge op basis van alleen natuurlijke ingrediënten. De producten zijn glutenvrij. Nieuw in de markt zijn de fudge staven. Deze staven wegen ca. 800 g. Hiermee heeft u klant de mogelijkheid zijn haar / favoriete smaak (vanille / walnoot, seasalt caramel, peanut butter, double trouble chocolate, mokka, eton mess = witte chocolade met frambozen) te kiezen in in het door haar gewenste gewicht. Daarnaast is deze fudge ideaal in te zetten voor horeca. Tijdens de beurs heeft u de mogelijkheid om deze fudge te zien en natuurlijk te proeven.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Seed and Bean, Biologische chocolade in unieke smaken

  Seed and Bean biedt chocoladerepen met bijzondere en verrassende smaken. Een belangrijke eigenschap van de chocolade is dat alle ingrediënten zo veel mogelijk lokaal worden ingekocht inclusief de cacao en dat de chocolade Biologisch, Fairtrade en veganistisch is. De chocoladerepen worden in kleine batches in Engeland gemaakt. Naast zorg voor de duurzame ingrediënten wordt door Seed and Bean ook veel aandacht besteed aan de goed uitziende verpakking, die ook nog eens volledig composteerbaar is.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Popcorn?

  Joe Seph's Gourmet Popcorn is een Engels familiebedrijf dat zich sinds 2010 heeft toegelegd op het maken van gastronomische popcorn. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit de vele awards waar hun popcorn mee is bekroond. Zo ontvingen ze maar liefst 8 Great Taste Gold Awards waarvan 2 met 2* goud.
  De popcorn wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is er in verrassende smaken, zoals de variant met whisky, zeezout of geitenkaas.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Een Belberry ontbijt

  Mooi brood vraagt om lekker beleg. Met de confiture van Royal Belberry verrast u uw klanten op een aangename manier en kunt u zich onderscheiden van hetgeen in de markt verkrijgbaar is. Deze confiture wordt in kleine batches in België gemaakt zonder toevoegingen.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Sarah's Honey

  In navolging van haar moeder van het bedrijf Mileeven is Sarah zich gaan toeleggen op het vervaardigen van bijzondere pure honingvarianten. Zo produceert zij honing met walnoten, frambozen, blauwe bessen enzvoort. Het bijzondere? De gebruikte ingrediënten zijn zichtbaar in de mooie vierkante potten. What you see is what you get.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Willie's Cacao

  Het Engelse ’bean to bar’ concept van Willie’s Cacao. Chocolade via direct trading, gemaakt van premium cacao door William Harcourt-Cooze van één enkele soort cacao uit één herkomstgebied. De zuivere tonen van de cacao zijn net zoals bij wijn duidelijk waarneembaar. Bij deze prachtige chocolade speelt ook nog eens de beleving van Willie’s Wonka mee.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Van der Burgh Chocolaad - handgemaakte Nederlandse repen

  De handgemaakte repen van Van der Burgh Chocolaad, smaken zoals een echte chocoladereep hoort te smaken. De winkels die met de verkoop van deze repen zijn gestart, weten dat de consument er dol op is. Voor de repen wordt fairtrade cacao gebruikt, naast dat de repen met de hand worden gemaakt, worden zij ook met de hand ingepakt.

  http://www.bommelsconserven.nl/producten_bommels_c...

Product news

 • Hidde Nieuwe Stijl!

  Hidde Nieuwe Stijl. Hidde de maker van de allerlekkerste nougat van de beste kwaliteit en rijkelijk gevuld met alleen de beste ingrediënten lanceert op de Bakkersvak 2016 een nieuwe lijn van nougat. Deze nougatbroden van 3,5 kilo zijn verkrijgbaar in een vijftal nieuwe smaken. Met deze nougatbroden zet u een nieuwe beleving voor u klanten weg. Proef en Ervaar. De Nougat is te vinden in de stand van Bommels Conserven gelijk achter de entree

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Glutenvrij en toch ontzettend lekker.

  Bij veel glutenvrije producten leert de ervaring dat het glutenvrij is, maar glutenvrij is niet altijd lekker. Dat kan anders dacht Generous. Zij hebben hun ziel en zaligheid er in gestopt om Biologische en Glutenvrije koekjes te maken, die ook nog eens ontzettend lekker zijn. Kom langs op de beurs op de 1e verdieping, standnr. VM19 en u mag het zelf ervaren.

  http://www.bommelsconserven.nl/merken_bommels_cons...

 • Paasrepen van Van der Burgh Chocolaad

  Speciaal voor Pasen zijn er de handgemaakte chocoladerepen van Van der Burgh Chocolaad. Daarnaast is er een voorjaarsserie met narcissen. Deze kunnen op de beurs besteld worden. Laat de lente maar beginnen.

  http://www.bommelsconserven.nl/producten_bommels_c...

 • Koninklijke Confiture

  De Confiture van Belberry wordt in Belgïe bereid. Deze confiture wordt in kleine batches gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. Leuk detail, Prinses Paola van België die dol is op marmelade heeft haar goedkeuring verleend voor deze marmelade. Met recht dus koninklijke producten.

Contact Bommels Company V.O.F now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com