bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Hogervorst Bakkerijservice B.V. Pijnacker

Hogervorst Bakkerijservice B.V. Pijnacker

Stand B1007

Contact details

2641KG Pijnacker
Netherlands
www.bakkerijovens.com

Hogervorst Bakkerijservice B.V. is de specialist in Bakkerijoventechniek
Kernactiviteiten:
- Periodiek onderhoud aan oven- en branderinstallatie
- 24/7 Serviceverlening
- Ovenrevisie
- Verkoop nieuwe en gereviseerde ovens

Products

 • Nieuwe ovens - Fringand Topelec elektrische inschietoven

  De Topelec is onder andere uitermate geschikt als oven in de winkel en verkrijgbaar met 3, 4 of 5 etages. De oven is uitgevoerd met stenen vloeren in de afmetingen 1200mm breed en 800mm diep. Bakoppervlakte per etage 0,96 m2. Het programma biedt ook vloermaten van respectievelijk 600mm en 900mm breed bij een diepte van 1200mm.

  De aansluitwaarde voor een 5 etage Topelec met een vloermaat van 1200x800mm bedraagt slechts 22,3 kW. Afzekeren op 3x35 Amp. is dus voldoende. Deze lage waarde wordt gerealiseerd door de pulserende regeling van de vloer- en kruinverwarming.

  Per bakruimte is de oven voorzien van een eigen stoomvoorziening en een digitale bedieningsunit uitgevoerd met 99 programma's.

  Het unieke inschietapparaat is geïntegreerd in het front en biedt een groot gebruiksgemak. Eenvoudig en licht te bedienen door 1 persoon. Tevens wordt het inschietapparaat in een handomdraai opgeborgen onder de eerste etage wanneer u het niet gebruikt. Ten opzichte van inschietapparaten die in de bovenste stand worden geplaatst wanneer niet in gebruik biedt dit een bescherming van het doek tegen vocht en warmte.

  Door een intern gekoppelde wasem- en condensafvoer is slechts 1 afvoerkanaal dia 110mm benodigd.

  Hoofdafmetingen Topelec 1200x800mm
  Breedte x diepte x hoogte = 1680x1540x2250mm
  Gewicht 1755kg

 • Nieuwe ovens - Optima Evolution EPO-TEC dé energie zuinige heetwater inschietoven

  De Optima evolution eco-tec is een gasverwarmde ringbuisoven werkend volgens het heetwater principe en verkrijgbaar met 3, 4 of 5 etages. De oven is uitgevoerd met stenen vloeren waarvan vele combinaties breedte- en dieptematen verkrijgbaar zijn.

  Door een uitgekiend ontwerp van de warmtewisselaar en de ringbuizen wordt een maximale warmteoverdracht gerealiseerd waardoor het energieverbruik laag is. Voor bijvoorbeeld een oven met een bakoppervlak van 12 m2 is slechts 59 kW vermogen benodigd hetgeen een besparing van 25-30% oplevert ten opzichte van conventionele ovens.

 • Rijskasten en Vapac stoomluchtbevochtigers

  .

 • Gereviseerde ovens

  .

 • Ovenwagens en ovenwielen

  .

Contact Hogervorst Bakkerijservice B.V. Pijnacker now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com