bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Bon Vivant In-site

Bon Vivant In-site

Stand F1014

Contact details

8071CW Nunspeet
Netherlands
www.bonvivantinsite.nl

Product news

 • 2c-IT: dé digitale weergave voor etikettering en meer...

  2c-IT is gepatenteerd en bestaat uit een tablet met daarin uitvoerige productinformatie over uw assortiment, een narrowcasting module en een webapplicatie. Niet alleen alle elementen van de nieuwe etiketteringseisen zijn hierin verwerkt, maar tevens diverse service- en promotionele items. Hiermee voldoet u aan de behoefte van de consument en vermeldt u de informatie van de etiketteringswetgeving.
  Door een eenvoudige productinvoer via de productnaam in een onscreen toetsenbord, kan de consument de gewenste productinformatie verkrijgen over o.a. ingrediënten, allergenen en bewaaradviezen. De weergave op het scherm is in uw huisstijl. De consument kan deze informatie desgewenst naar zichzelf mailen en/of printen (optioneel).

  2c-IT is één van de modules binnen Exposit. Exposit is een geheel nieuw online softwarepakket voor ondernemers en organisaties, voorzien van de nieuwste mogelijkheden om uw verkoop te ondersteunen. Andere modules binnen Exposit zijn: website, narrowcasting, webshop en druwkerk.

  Tijdens de Bakkersvak geven wij u graag demonstraties en extra uitleg over 2c-IT en onze andere producten. U vindt ons in stand E127. We hopen u daar te ontmoeten!

  http://bonvivantinsite.nl/2c-it

Contact Bon Vivant In-site now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com