bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

CSM Benelux B.V.

CSM Benelux B.V.

Stand A1006

Contact details

4600AG Bergen op Zoom
Netherlands
www.csmbakerysolutions.com

CSM Benelux ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers -groot en klein-, industriële brood-
en zuivelproducenten, retailers en talrijke foodservice klanten.
Ons assortiment bestaat uit o.a. broodmixen, margarines, fruitvullingen, bake-off producten, muffins en donuts.

CSM Benelux is tevens de naam achter een aantal sterke merken als Waldkorn, Molco, Debco, Trio bewust en Kate's Cakes.

Products

 • Waldkorn® TriSpelti

  Waldkorn® introduceert een ambachtelijk Speltbrood met drie generaties Spelt: Waldkorn® TriSpelti


  Ongeveer 25 jaar nadat Waldkorn® het eerste luchtige meergranenbrood introduceerde, wordt er een nieuwe innovatie op de markt gebracht. Een Speltbrood gemaakt met beste ingrediënten van vroeger voor het lekkerste brood van nu.
  Een mix die past bij de trends en de populariteit van Spelt: Waldkorn® TriSpelti.


  Waldkorn® TriSpelti is een bijzondere 100% Speltbroodmix. Bijzonder doordat het naast de populaire graansoort Spelt, ook de ‘vader’ en ‘voorvader’ van Spelt bevat: Eénkoren en Emmer (Tweekoren). De oergranen worden duurzaam geteeld en groeien op de Waldkorn®-velden van CSM. Daarnaast wordt Emmer-desem toegevoegd, dat de smaak en geur een extra impuls geeft. Deze unieke combinatie zorgt voor een nostalgische smaakbeleving.

  Door de ambachtelijkheid van de bakker, de beste ingrediënten, oergranen én Emmer-desem samen te voegen, is Waldkorn® TriSpelti een overheerlijk brood voor elke moment van de dag.

  Kom langs op onze stand A1006: Ontdek en Proef, Waldkorn® TriSpelti!

Product news

 • Molco viert zijn 70-jarig bestaan!

  Moclo viert zijn 70-jarig bestaan!

  Molco, hét merk in de Benelux voor diepgevroren bakkerijproducten, wordt dit jaar 70. En dat wordt gevierd!
  Molco kan terugblikken op een rijke geschiedenis. Zo introduceerde Molco als eerste diepgevroren bakkerijproducten in de Benelux en werd de ambachtelijke bakker steeds actief ondersteund met kwalitatieve producten.

  70 jaar Molco, 70 jaar kernwaarden
  Molco is gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van culinair verfijnde bakkerijproducten. Innoveren, één van de kernwaarden, staat daarbij centraal. Zo streven we naar duurzaamheid en onderzoeken we het actief de nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van de consument.

  Molco hecht veel belang aan zijn kernwaarden. Die hebben het merk de voorbije 70 jaar doen uitgroeien tot één van de belangrijkste spelers voor diepgevroren bakkerijproducten in de markt.

  70 jaar Molco betekent 70 jaar vakkennis. Een uitgebreid team specialisten met liefde voor het vak wendden de voorbije decennia al hun kennis en kunde aan om de ambachtelijke bakker een toegevoegde waarde aan te bieden in een uitgebreid assortiment. Molco staat ook bekend voor het aanbieden van kwaliteit zowel op gebied van producten, alsook op gebied van ondernemingsvlak.

  Onder motto betrokkenheid gaat Molco dan ook verder dan het leveren van producten en staan onze professionele consultants klaar om advies te verstrekken op gebied van presentaties, promotiemateriaal, recepten en service. Creatieve marketingacties en verkoopsondersteunende concepten ontbreken uiteraard niet en helpen de ambachtelijke bakker ook hier in zijn ondernemerschap.

  Kortom, Molco 70 jaar expertise! Kom langs op onze stand en geniet mee van de mooie promoties!

 • Waldkorn, 25 jaar de meeste smaak!

  Waldkorn® ,
  25 jaar de meeste smaak!.

  Sinds de introductie 25 jaar geleden, is Waldkorn® uitgegroeid tot het meest bekende broodmerk van Nederland. Waldkorn® is nog altijd het eerste grote merk meergranenbrood en staat voor een pure authentieke smaak en een unieke samenstelling van granen.

  Gerst, mout, haver, tarwe, rogge: het zit allemaal in Waldkorn® en vormt de basis voor het succes van ons ambachtelijk meergranenbrood. Waldkorn® is en blijft ‘The Original’ en die kwaliteit is na 25 jaar ook terug te vinden in meerdere varianten zoals Waldkorn® Donker Volkoren en Waldkorn® Desem. Allemaal met een unieke smaakbeleving.

  Het is dus feest: Waldkorn® bestaat 25 jaar. Deze verjaardag gaan we vieren. SAMEN MET U! Kom daarom ook langs op onze stand op Bakkersvak 2015!

  www.waldkorn.nl

Contact CSM Benelux B.V. now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com