bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Marti Orbak Software

Marti Orbak Software

Stand B1017

Contact details

2295LV Kwintsheul
Netherlands
www.marti-orbak.nl

Automatisering moet u tijd en geld besparen en inzicht bieden. Vanuit dit oogpunt biedt Marti Orbak Software met de
softwareprogramma's Bake-it en Orbak (kantoor), Cash-it (kassa), Qlikview (management informatie) en EXTRAvestiging (webshop) voor iedere bakkerij, van ambachtelijk tot industrieel, altijd een passende oplossing.

Automatiseren binnen een bakkerij zorgen ervoor dat het werken eenvoudiger en de kans op fouten verkleind wordt. Daarnaast geeft de verzamelde informatie meer inzicht in de bedrijfsprocessen. Oftewel verbetering van uw rendement. Of u nu alleen uw etiketten wilt afdrukken, uw recepten wilt beheren, uw productie wilt stroomlijnen, uw orders wilt registreren, uw personeel wilt plannen of uw gehele bakkerij wilt automatiseren.

Automatisering voor kantoor, productie, winkel en internet.

Products

 • Plan-it

  Met Plan-it registreert u uw personeelsgegevens. Gemakkelijk voor u, omdat u snel een planning kunt maken en in één oogopslag alle informatie van uw medewerkers ziet. Wie heeft in welke winkel / op welke afdeling gewerkt? Hoe lang is een persoon ziek geweest? Wanneer gaat iemand op vakantie? Wanneer verloopt het contract? Hoe lang is iemand in dienst? Hoeveel overuren en nachturen zijn er gedraaid de afgelopen periode?
  Allemaal vragen die in een ogenblik beantwoord worden met Plan-it.

  www.marti-orbak.nl

 • Touch-it

  Touch-it is het touchscreen systeem voor het tonen van productie informatie, het afdrukken van etiketten, het berekenen en afwegen van recepten en het registreren van arbeid in uw productieruimte.

  Door integratie met Plan-it, het personeelsregistratie systeem en Label-it, het etiketten programma, is alle informatie van Bake-it beschikbaar in uw productie ruimte.

  Net zoals in de Cash-it kassa zijn de artikelen per artikelgroep ingedeeld. Van ieder artikel kunt u product informatie en recept informatie opvragen. Ook drukt u vanuit dit venster met één druk op de knop de etiketten af en kan de arbeid geregistreerd worden.

  www.marti-orbak.nl

 • Label-it

  Met Label-it heeft u uw etiketten in een handomdraai geprint, exact het aantal dat u nodig heeft en eenvoudig aan te passen.

  In combinatie met Calc-it en Specsplaza kunt u via Label-it snel de warenwettelijk juiste etiketten afdrukken, met alle benodigde product- en allegenen informatie.

  www.marti-orbak.nl

 • Calc-it

  Software voor productcalculatie en receptbeheer met o.a. kostprijsberekening, receptinformatie, allergenen stoffen, droge stofberekening, bewaaradviezen, Specsplaza.

  Ook kunt u dan, doordat de recepten in Calc-it staan, exact berekenen wat u aan uw product verdiend en waar u de hoogste marge op behaald.

  In combinatie met Label-it en Specsplaza kunt u eenvoudig de warenwettelijk juiste etiketten afdrukken, met alle benodigde product- en allegenen informatie.

  www.marti-orbak.nl

 • EXTRAvestiging Webshop

  EXTRAvestiging is de meest complete webshop voor bakkerijen, gemaakt door en voor bakkers. Het is uw extra vestiging op internet, zonder personeel, die dag en nacht geopend is en waar uw klanten eenvoudig zelf hun bestellingen kunnen plaatsen en aanpassen.

  Momenteel maken meer dan 180 bakkerijen gebruik van een EXTRAvestiging webshop. Dat consumenten bakkerij webshops weten te vinden blijkt uit het feit dat er in 2018 meer dan 200.000 bestellingen zijn gemaakt met een EXTRAvestiging webshop!

  EXTRAVestiging ‘praat’ direct met Bake-it en Orbak. U hoeft de webshop dus niet apart bij te houden, wat met een reguliere webshop wel het geval is. Met een druk op de knop staat uw assortiment online, met de juiste prijzen, afbeeldingen en allergene informatie. En de Webshopbestellingen? Die worden automatisch ingelezen in uw Bake-it of Orbak software. Geen handmatige invoer, geen kans op fouten, geen extra handelingen. U heeft een extra winkel, zonder dat het extra tijd kost.

  www.extravestiging.nl

 • Qlik Sense - Business Intelligence

  Als partner van Qlik biedt Marti Orbak Software u een tool om op een eenvoudige wijze krachtige analyses te maken van uw Bake-it, Orbak en Cash-it software en externe data. Met Qlik Sense heeft u alle bedrijfsinformatie onder uw vingertop. Alle gegevens op het gebied van bijvoorbeeld winkelmanagement, omzet, fraude en facturatie ziet u in één totaaloverzicht. U kunt eenvoudig schakelen tussen verschillende periodes, klanten, filialen, werknemers en/of artikelen en steeds dieper de details benaderen om exact te zien waar de cijfers vandaag komen. Qlik Sense is de ideale ondersteuning bij het nemen van de juiste beslissingen voor uw organisatie.
  Met Qlik Sense heeft In een kwart van de tijd, tegen de helft van de kosten twee keer zo waardevolle informatie!

  www.marti-orbak.nl

 • Cash-it kassa

  Al meer dan 1.000 Cash-it kassa's worden dagelijks in bakkerijen in Nederland gebruikt. Onze bakkers zien Cash-it als het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke kassasysteem voor hun bakkerij.

  Door het gebruik van touchscreens is Cash-it zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Uiteraard bezit Cash-it alle functionaliteiten die u van een moderne kassa kunt verwachten. Bestellingen kunnen direct op de kassa ingevoerd worden, waarna deze direct binnen Bake-it of Orbak zichtbaar zijn. Diverse Cash-it terminals kunnen binnen de winkel gebruikt worden door uw medewerkers. Naast verkoopregistratie, informeert Cash-it de klant uitgebreid over de ingrediënten en allergenen stoffen van de producten. Tevens kan Cash-it direct vanaf de kassa de etikettering op de filialen verzorgen.

  Cash-it kan ook op een PDA gebruikt worden voor uw lunchroom.

  www.marti-orbak.nl

 • Orbak - Controleer uw processen

  In ORBAK2 kunt u alle klant-, artikel en bestelgegevens bijhouden in de breedste zin van het woord. Daarnaast haalt u gemakkelijk belangrijke gegevens uit ORBAK2 die voor het voeren van uw bedrijf van belang zijn; periodieke en EDI-facturen, journaalposten, open posten, personeel- en salarisgegevens, bestelbonnen voor uw leveranciers, kostprijscalculatie en uitstekende management informatie.

  Met ORBAK2 kunt u tevens uw winkels aan sturen via het zeer gebruiksvriendelijke Cash-it touchscreen kassasysteem.

  www.marti-orbak.nl

 • Bake-it - Neemt u werk uit handen

  Met Bake-it kunt u uw gehele bedrijfsvoering automatiseren, van bestellingen tot productie, logistieke afhandeling en facturatie. Daarnaast kunt u vanuit Bake-it uitgebreide lijsten en rapporten afdrukken, zoals verdeellijsten, productielijsten, deeglijsten en diverse uitgebreide managementoverzichten.

  www.marti-orbak.nl

Product news

 • Gesloten betaalsysteem gekoppeld aan Cash-it

  Tijdens de Bakkersvak introduceert Marti Orbak Software een gesloten betaalsysteem, gekoppeld aan het Cash-it kassasysteem. De consument betaalt zelf aan de automaat. En ontvangt het wisselgeld uit de automaat. De winkelmedewerkers komen zo niet meer in aanraking met contant geld. “De fraudemogelijkheden zijn hiermee uitgesloten en het is ook nog eens hygiënisch”, aldus Dave Everaers, directeur van Marti Orbak Software.

  www.marti-orbak.com

 • Wilt u tijd en kosten besparen?

  Heeft u voldoende inzicht in de cijfers? Wat zijn de hardlopers per filiaal? Wat wordt er verdiend aan de producten? Hoe wordt er gescoord in vergelijking met vorig jaar? Hoe kunnen nieuwe klanten worden bereikt? Hoe gezond is het bedrijf?

  Marti Orbak Software en Evers Kassasystemen laten tijdens Bakkersvak graag zien hoe de bakker, van ambachtelijk tot industrieel, via automatisering tijd en kosten bespaart en een hoger rendement kan behalen, bijvoorbeeld via het Cash-it kassasysteem, Qlikview management dashboard en EXTRAvestiging webshop, uw online filiaal. Op de stand kan de bakker uiteraard ook terecht voor meer informatie over het nieuwe etiketteren, productspecificatie, kostenbesparing door facturatie via email of EDI, Cikam geldwisselautomaten, Bakkerijmonitor, inkoop en verkoop .

  Cash-it; direct inzicht in uw winkel(s)
  Cash-it is de meest gebruikte kassa in de bakkerij. Cash-it biedt alle functionaliteiten die u van een moderne kassa kunt verwachten, zoals gerichte klantinformatie (ingrediënten, allergenen), foutloos bestellen, service en klantenbinding. Alle informatie, transacties en bestellingen zijn direct zichtbaar op kantoor, hierdoor weet de bakker precies wat er gebeurt in de winkels en kan dit doorvoeren naar de productie en planning, zonder extra handelingen.

  Qlikview; Direct meten, weten en tijdig bijsturen
  Steeds meer bakkers ontdekken de krachtige analyses van het Qlikview Management Dashboard. Met een druk op de knop komen alle gegevens op het gebied van o.a. winkelmanagement, omzet, fraude en facturatie overzichtelijk in één totaaloverzicht. Er is direct inzicht in de stand van zaken en er zijn geen tijdrovende aparte excel-lijsten en berekeningen meer nodig. U kunt direct bijsturen.

  EXTRAvestiging Webshop; uw extra verkoopkanaal 24/7
  Met EXTRAvestiging webshop loopt de bakker mee met de trend van online bestellen. De bakker benadert niet alleen een nieuwe doelgroep, het is ook een mooie etalage voor het assortiment. De afgelopen kerstdagen zijn er gemiddeld 100 kerstbestellingen per EXTRAvestiging Webshop gedaan, met uitschieters tot meer dan 300 bestellingen. Wij begrijpen dat een webshop geen tijd moet kosten, daarom is EXTRAvestiging webshop direct gekoppeld aan Orbak en Bake-it. Hierdoor zijn de artikelen, prijzen en reclames op de webshop altijd actueel en worden de bestellingen automatisch in Orbak en Bake-it ingelezen, zonder extra handelingen. Extra omzet, zonder extra tijd!
  BeU bent van harte welkom in onze stand E1017.

  www.marti-orbak.com

 • EXTRAvestiging Webshop biedt meer dan een 'gewone' webshop

  Een webshop biedt u een extra verkoopkanaal op internet. U bereikt nieuwe klanten en biedt extra service aan uw bestaande klanten. Een webshop maken is één, maar hoe houdt u uw webshop up-to-date!

  Met EXTRAvestiging Webshop is uw online winkel automatisch up-to-date. Dit komt door de directe samenwerking met de bakkerijsoftware Orbak en Bake-it. Prijzen, afbeeldingen, ingrediënten, reclames etc. die in Bake-it of Orbak worden aangepast, worden automatisch doorgevoerd in uw webshop.

  Daarnaast worden bestellingen via uw EXTRAvestiging webshop direct in Orbak, Bake-it en de Cash-it kassa ingelezen, dus geen handmatige invoer.

  U hoeft de webshop dus niet apart bij te houden. U krijgt extra omzet, zonder extra inspanning.

  EXTRAvestiging Webshop biedt nog meer extra's, zoals:
  • Coupon codes / korting
  • Nieuwsberichten
  • Orderhistorie
  • Integratie met facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter en Pinterest
  • Meertalig mbv Google Translate
  • Franchise; assortiment per filiaal
  • Eigen taart ontwerpen door gebruikers

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

 • Nu ook: EXTRAvestiging Zakelijk bestellen voor Orbak

  Met EXTRAvestiging Zakelijk Bestellen is het handmatig invoeren van derdekanaals bestellingen voorgoed verleden tijd. Uw afnemers kunnen namelijk zelf, op elk moment van de dag, hun vaste order plaatsen en aanpassen, zonder uw (directe) tussenkomst.

  Stel dat 10 klanten en/of winkels elke dag hun bestelling faxen of doorbellen en het u per order 4 minuten kost om in te voeren in Orbak (en Bake-it). Dan bent u al gauw 15 volle werkdagen, ofwel 3 weken orders aan het ingeven per jaar.... En dan hebben we het nog niet over fouten die ontstaan door miscommunicatie en die u uiteindelijk geld kosten.

  EXTRAvestiging Zakelijk bestellen:
  - Voorkomt miscommunicatie en invoerfouten
  - Geeft u zakelijke klanten flexibiliteit, gemak en overzicht in hun bestelgedrag
  - Maakt u bedrijfsvoering efficiënter, sneller en moderner
  - Geeft besparing in order- en personeelskosten (tijd en geld)
  - Informeert uw klanten via online productinformatie (ingrediënten en allergenen)
  - Reclames en speciale producten zijn actueel zichtbaar voor uw klant

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

 • Mobiele Cash-it voor lunchroom en terras

  Heeft u een lunchroom of terras bij uw bakkerij? Met Cash-it Mobile kunt u via een draagbare kassa (PDA) razendsnel bestellingen opnemen en afrekenen. Deze bestellingen worden direct via uw draadloos netwerk naar de keukenprinter en/of barprinter verstuurd en afgedrukt.

  http://www.marti-orbak.com/index.php/producten-die...

Job ads

 • Helpdeskmedewerker Bakkerij Software

  Jij bent het telefonische visitekaartje van Marti Orbak Software, het eerste aanspreekpunt voor de groeiende groep gebruikers van onze software. Vragen van gebruikers weet je op een duidelijke manier te beantwoorden en je kunt op een breed gebied ondersteuning verlenen zowel telefonisch als schriftelijk. Je bent leergierig en hebt een probleemoplossend vermogen. Hierdoor ben je in staat om vragen of problemen bij de gebruikers individueel of in teamverband op te lossen. Je assisteert collega’s het algemene serviceniveau te verhogen. Door de korte en directe lijnen met de andere collega’s van Marti Orbak Software denk je ook mee met de ontwikkeling van de software en marketing activiteiten.

  Send application for this job

Contact Marti Orbak Software now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com