bakkersvak 2015 - Autotron, Rosmalen, 08 - 09 March 2015

The national inspiration days for the artisan bakers

Beko Bakkerij Techniek

Beko Bakkerij Techniek

Stand C1013

Contact details

6600AA WYCHEN
Netherlands
www.beko-techniek.nl

Total package provider for bakeries and pastry in the Netherlands. Beko Bakkerij Techniek ensures that its customers, primarily retailers and bakeries for bread and pastry, can produce bakery products with a maximum of efficiency and profit. For this purpose Beko Bakkerij Techniek offers a total package of machinery, bakery tools and service. Keywords: quality, reliability and accessibility.

Products

 • Beko Bakkerij Techniek - Bekostone inschietwagen

  Inschietwagen die in combinatie met Bekostone te gebruiken is voor het in één beweging inschieten en lossen van vloerbroden. Niet een-voor-een meer handmatig met schieter, maar in één beweging de hele charge. Snel en eenvoudig. Naar wens is de inschietwagen te combineren met deegwagen. Door het ineen schuiven van beide wagens worden de deegstukken van de deegwagen vanzelf op de inschietwagen geschoven.

  http://www.beko-techniek.nl/html/beko-ovenlijn.asp...

 • Lease van grootbrooddeegverwerking

  Tijdens Bakkersvak 2015 presenteert Beko Bakkerij Techniek diverse deegverwerkingsmachines voor grootbrood: afmeter, kegelopboller en langmaker van het merk WP Haton. Ongevenaarde kwaliteit tegen uitermate scherpe prijzen. Nieuw is dat we u deze machines ook in een leaseconstructie aan kunnen bieden. Vraag naar de voorwaarden en uw leasebedrag tijdens de beursdagen op stand C1013 (Beko Bakkerij Techniek).

 • Specials bakkerijgereedschappen aanbiedingen

  Specials Beko Bakkerij Techniek - op stand D1017 (Bakkerijgereedschap) kunt u zich tijdens Bakkersvak 2015 laten informeren over de speciale acties met de Bear Teddy, de Panasonic NE-C1475 combimagnetron en de Rinaldi superforni, een in verschillende kleuren verkrijgbaar trendy bakoventje voor het direct bakken op de vloer (ook in een pannetje is mogelijk). Schitterend oventje voor het afbakken in de winkel van diverse producten.

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

 • Actiebrochure Alles in Balans

  In onze actiefolder "Alles in Balans" vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan machineacties. Zowel voor Bakery Market als reguliere machine. Kneders, kegelopbollers, mixers, langmakers, afmeters, inpakmachines, broodsnijmachines, korsttoermachines, gewoon te veel om op te noemen. Bezoek onze stand C1013 en laat u informeren over uw voordeel!

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

 • Actiefolder Bakkerijgereedschap

  In de actiefolder “Acties Bakkerijgereedschap” worden veel Bakery Market-gerelateerde bakkerijgereedschappen tegen ultrascherpe prijzen aangeboden. Van deegkleedjes- en mandjes tot platenwagens. Ook is er extra bakkersvoordeel op het gehele assortiment hygiëneproducten.

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

 • Actieleaflet Messcherp

  Messcherpe actie professionele messensets. Goed gereedschap is onmisbaar. Daarom twee professionele messensets in verschillende samenstelling voor een lage(re) pakketprijs! Geïnteresseerd in aanschaf? Bezoek tijdens Bakkersvak 2015 stand D1017 voor expo.

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

 • Bakkersbijdehandje

  Veel scherpe bakkerijgereedschapacties. Als u onze bakkerijgereedschapstand bezoekt D1017 maak dan meteen gebruik van de aanbiedingen bakkerijgereedschappen. Professionele en exclusieve messensetacties, gordeltasje met bakkerijgereedschapvulling - bakkersbijdehandje, platenwagens, Bakery Market-bakkerijgereedschap, Bear Teddy en hygiëneartikelen. Alles overzichtelijk gerangschikt in de actiefolder Beko Bakkerij Techniek, vraag ernaar.

  http://www.beko-techniek.nl/html/acties.aspx

Contact Beko Bakkerij Techniek now!

Content is provided by exhibitors. If you consider any content inappropriate or misleading, please contact info@easyfairs.com