easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

CoachCompanion / Positive Solutions

CoachCompanion / Positive Solutions

3e58

00560 HELSINGFORS
Finland
https://positivesolutions.fi/

Coaching - Education - Development

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Järjestämme monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Räätälöimme myös konsepteja ja koulutuksia asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tiedämme mitä voimakas coaching ja ammattimainen konfliktienkäsittely voi saada aikaan ihmisten elämässä ja yritysten toiminnassa. Koulutamme, kehitämme ja coachaamme henkilöitä ja organisaatioita pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Käytämme omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja. Ammattimaisella coachingilla saavutamme yhdessä näkyviä muutoksia ja tuloksia. Koulutamme ja teemme työtämme intohimolla. Ilmapiiri on koulutuksissamme on avoin, salliva ja inspiroiva.

Christine ja Tom Suvanto perustivat Positive Solutionsin vuonna 2012 .

CoachCompanion
CoachCompanion on yksi Pohjoismaiden vanhimmista coachingyrityksistä ja on yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka saavat diplomoida ja sertifioida coacheja International Coach Federation (ICF) ACC- ja PCC- tasolla ns Accredited Coach Training Program (ACTP).

Suomessa CoachComapnionia edustaa Positive Solutions ja coachkoulutuksissamme käytämme CoachComapnionin omia ainutlaatuisia malleja ja konsepteja.

TotalSDI - Have a Nice Conflict
Käytämme johtajuus- ja konfliktien hallinnan koulutuksissa Strenght Deployment Inventory® – eli TotalSDI-työkalua. Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. TotalSDI auttaa sinua kehittämään suhteita, rakentamaan tehokkaita ja toimivia tiimejä, hallitsemaan konflikteja ja viestimään vastaanottaja keskipisteessä. Meidän menetelmillämme voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi.
Sertifiointikoulutuksesta saat 12 arvokasta CCE-pistettä.

Positive Solutions on kumppanisi työpaikalla ja yksityiselämässä!

Products

Book your stand today

Contact Marja Jarenko, Sales Executive, for information on sponsorship or how it is to exhibit!


+358 (0)50 556 0163
Marja Jarenko