easyfairs

Exhibitor catalogue

Exhibitors

Digitron Industrial Systems

Digitron Industrial Systems

D208

5404PP Uden  
Netherlands
http://www.digitron.nl

Digitron Industrial Systems levert sensoren, belichting, vision, ID scanners en safety componenten voor industriële automatisering / smart industrie. De jarenlange ervaring en specialistische kennis van het bedrijf, komt niet alleen naar voren in het hoogwaardige assortiment dat Digitron importeert en distribueert in de Benelux, maar met name ook in het gedegen advies en de feeling die Digitron heeft met uw problematiek. Digitron houdt voordurend contact met haar toeleveranciers en afnemers en is daarmee een dynamische automatiserings partner waar u werkelijk op kunt rekenen.

Products

Product news

 • Doorbraak in duurzame hightech-ledverlichting voor de industrie machinebouw

  Geoptimaliseerde lichtopbrengst, homogeniteit en warmtemanagement  Hoe beter de verlichting van werkplaats of fabriek, hoe beter machine- en systeemoperators hun werk kunnen doen. Door een nieuw hightech-verlichtingssysteem van di-soric wordt het nu nog makkelijker om processen goed te observeren, en aanpassingen en onderhoud effectief en efficiënt uit te voeren. De oplossing betekent een doorbraak in de productie-industrie en automatisering.

  Een eenvoudige installatie, compacte afmetingen, robuust ontwerp, extreem lange levensduur en hoge lichtopbrengst: dat zijn de belangrijkste voordelen van de nieuwe reeks industriële ledverlichtingssystemen van di-soric GmbH & Co. KG. De oplossing betekent een aanzienlijke verbetering in industriële verlichting, gecombineerd met interessante economische voordelen.

  Zeer energiebesparend

  De 30 mm brede ledverlichting is beschikbaar in lengtes van 250, 480, 700 en 910 mm, waardoor een aaneenschakeling van meerdere lampen in veel gevallen niet meer nodig is. De state-of-the-art high-performance leds garanderen een systeem met een lichtopbrengst van 114 lumen per watt. Buitengewoon energiebesparend dus. Het vermogensbereik van de paneellampen ligt tussen 9,6 en 38,4 watt / 24VDC. Bovendien hebben ze een zeer homogene en brede hoek van verlichting: 120°. Het witte licht heeft een kleurtemperatuur van 5.000 K en waarborgt veiligheid op de werkplaats dankzij de zeer hoge kleurweergave, zoals omschreven in DIN EN 12464-1.
  Verbeterd warmtemanagement

  De leds zijn gemonteerd in twee rijen op een warmtegeleidende printplaat met metalen kern. Uniek is de combinatie van een aluminium behuizing met polyurethaan raam, oftewel gel window, dat zorgt voor een betere hittegeleiding dan glas. Samen met de inkapseling en externe trigger resulteert dit in uitstekend warmtemanagement. De schok- en vibratiebestendige verlichting is volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd in Duitsland. De ledverlichtingssystemen worden geleverd met een verbindingskabel met M12-aansluiting of open einde, en beschermingsklasse IP 67.

  Over di-soric

  De di-soric-groep is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van sensoren voor industriële automatisering. di-soric levert ook een uitgebreid assortiment aan kwaliteits-ledverlichtingsoplossingen en hardware en software voor beeldverwerking en ID-systemen. Hierdoor kan di-soric vanuit één hand complexe, applicatiespecifieke turnkey-oplossingen voor industriële beeldverwerking bieden. Het bedrijf heeft nu wereldwijd zo’n tweehonderd werknemers in dienst.

  De producten van di-soric zijn in de Benelux exclusief verkrijgbaar via Digitron Industrial Systems Nederland. Voor meer informatie: www.digitron.nl.

  http://www.digitron.nl/nieuws/superior_led_machine...