easyfairs

Exhibitor catalogue

Exhibitors

Paramelt B.V.

Paramelt B.V.

E127

1704RJ Heerhugowaard
Netherlands
https://www.paramelt.com/packaging

Paramelt is a leading global manufacturer of specialty waxes and a fast-growing producer of industrial adhesives and packaging coatings in Europe.

From Heerhugowaard and Veendam in the Netherlands, as well as three sites in the US and two in China, Paramelt provides an extensive product range for the flexible packaging and paper / board converting industries, as well as adhesives for end-of-line packaging and labelling applications.

The Paramelt portfolio encompasses a comprehensive suite of hot-melt adhesives, water based adhesives, wax blends, primers and water-borne heat seal / barrier coatings for paper, film and foil.

Products

Job ads

 • Senior Customer Service Representative

  Als Senior Medewerker Customer Services maak je deel uit van de afdeling Sales- & Marketing. Je bent samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van de verkooporders en het ondersteunen van de Sales Representatives door het verstrekken van offertes, afhandelen van orders en het verzorgen van berichtgeving aan klanten.

  Je neemt orders/aanvragen in ontvangst via de telefoon of email en attendeert klanten op bijzonderheden en levertijden, je gaat commerciële afspraken na en legt de orders en aanvullende gegevens vast in de daarvoor gebruikte systemen.

  Je bent aanspreekpunt voor klanten voor het beantwoorden van algemene vragen over producten (assortiment, mogelijkheden etc.) en het verstrekken van informatie over lopende orders. Je bewaakt de gemaakte afspraken en informeert de betrokkenen hierover.

  Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en verzenden van standaardoffertes en het vaststellen van prijs, levertijd en leveringsvoorwaarden volgens voorschriften. Ook signaleer je eventuele leveringsproblemen zoals voorraadniveau of kredietvoorwaarden.

  Je neemt klachten in behandeling en handelt deze waar mogelijk zelf af of je stuurt deze door naar de verantwoordelijke persoon binnen het bedrijf. Je houdt de regie over de afhandeling van de klacht en informeert alle betrokkenen hierover.

  Je volgt een gedegen training waarin onze producten en hun eigenschappen centraal staan, zodat je een goede gesprekspartner bent voor onze klanten.

  Na je inwerkperiode en vanuit je ervaring met een commerciële binnendienstfunctie ben je in staat om vanuit een coördinerende rol een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de processen op de afdeling.

  Tot slot heb je veel contact met andere afdelingen binnen ons bedrijf, waaronder intensief contact met de afdeling Logistiek over de afwikkeling van het transport en levertijden.
  Kortom een uitdagende taak, waarvoor je naast commercieel talent ook veel affiniteit met onze producten nodig hebt.

  Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager Benelux.


  Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een administratief/commerciële richting en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie op een commerciële binnendienst, liefst binnen de industriële sector (bijv. voedingsmiddelen-industrie en/of verpakkingsindustrie).

  Je hebt een pragmatische en flexibele instelling en je bent zowel klantgericht als resultaatgericht waardoor je goed kunt schakelen tussen de wensen van de klant en de mogelijke oplossingen die Paramelt kan bieden.

  Je bent accuraat en gewend om zelfstandig te kunnen werken, afspraken vast te leggen en deze op te volgen. Je bent pragmatisch, resultaatgericht en komt met verbetervoorstellen.

  Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kennis van het Duits is een pre.

  Je hebt goede computervaardigheden en ervaring met ERP- en CRM systemen.

  https://www.paramelt.com/senior-medewerker-custome...