easyfairs

Exhibitor catalogue

Exhibitors

Bizerba Nederland B.V.

Bizerba Nederland B.V.

C212

7547SR Enschede
Netherlands
www.bizerba.com

Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd unieke oplossingenportfolio van hardware en software rondom de centrale grootheid "gewicht"​. Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, kasseren, controleren, orderpicken en beprijzen. Uitgebreide dienstverlening van advisering over service, etiketten en verbruiksmaterialen tot aan leasen ronden het scala aan oplossingen af.

Products

Product news

 • Industrie 4.0: slimme oplossingen voor meer succes

  Productie verandert in een Smart Factory: Machines en producten zijn digitaal gekoppeld en communiceren met elkaar. In de cloud worden installaties virtueel afgebeeld en met digitale systemen verbonden. De productie kan via een smartphone of tablet worden bestuurd. Met onze slimme oplossingen dragen wij nu al actief bij aan de manier waarop Industrie 4.0 vorm krijgt. Geef vorm aan uw eigen digitale weg naar succes. Van de slim in een netwerk opgenomen productieketen tot en met innovatieve diensten en businessmodellen.

  https://www.bizerba.com/nl_nl/themas/industrie-4-0...

 • BIZERBA versterkt positie in AGF-sector door overname Mac & Label

  BIZERBA, dat behoort tot de toonaangevende producenten van weeg- en/of etiketteersystemen en dat beschikt over een zeer ruim assortiment met toepassingen in diverse sectoren, heeft het Italiaanse bedrijf Mac & Label overgenomen. Mac & Label is gespecialiseerd in etiketteeroplossingen voor de groenten- en fruitsector. De overname resulteert voor Bizerba in een uitbreiding van haar assortiment voor de voor het bedrijf steeds belangrijker wordende groenten- en fruitsector.
  Er komt steeds meer vraag naar het individueel labelen van verse groenten en fruit, zoals appels, kiwi’s en tomaten. Consumenten verwachten ook op onverpakte producten informatie over onder meer het land van herkomst en daarom vragen retailers steeds vaker naar oplossingen voor het individueel labelen van deze producten. Tevens kunnen de labels worden ingezet voor diverse marketingdoeleinden.
  “We zien wereldwijd een toename in de vraag naar etiketteeroplossingen voor groenten en fruit. De overname van Mac & Label vergroot onze ‘know how’ en ons assortiment op het gebied van zowel machines als verbruiksmaterialen voor de groente- en fruitsector”, aldus Christian Korte, Vice President Global Industry van Bizerba.
  Met de overname van Mac & Label zet Bizerba haar groei van de voorbije achttien maanden voort. Het bedrijf, dat in 2014 een omzet van meer dan 500 miljoen euro realiseerde, nam in maart vorig jaar de Franse producent van inspectiesystemen Luceo over en kondigde in juli de overname van de Oostenrijkse etikettenproducent Helf aan.

  Bizerba presenteerde de etiketteeroplossingen van Mac & Label vorige week op de vakbeurs Fruit Logistica in de Duitse hoofdstad Berlijn.

  Kijk voor meer informatie op www.bizerba.nl en/of www.bizerba.be

  www.bizerba.com

 • Het BIZERBA gamma bestaat o.m. uit:

  • Industriële weegsystemen, voor stuk-, krat- of palletweging.
  • Checkwegers, al dan niet met metaaldetector, voor het uitvoeren van controlefuncties.
  • Metaal- en X-Ray detectors, voor integratie in onze weeg & etiketteersystemen.
  • Visie systemen voor kwaliteitscontrole op etiket, product en/of verpakking.
  • Lijnverdelers en lijnverenigers voor een vlotte productinvoer of uitvoer.
  • Mini sorters voor een correcte opbouw van logistieke eenheden en etiketten.
  • Etiketteersystemen voor bijkomende labels, promotiestickers, productverzegeling, …
  • Casepackers voor het automatisch in kratten plaatsen.
  • Thermo- en niet thermische etiketten voor een optimale werking in combinatie met onze print- en etiketteersystemen.
  • Thermotransfertlint afgestemd op onze printer en niet thermische etiketten.

  www.bizerba.com

 • BIZERBA Visie inspectie systeem Thermo Secure L

  ThermoSecure L inspecteert lasnaden, etiketten en informatie op de boven en onderzijde van uw verpakkingen. Deze stand alone inspectie machine detecteert foutieve verpakkingen en haalt ze uit uw productielijn alvorens ze in de doos of krat terecht komen. Bij detectie van een foutieve verpakking zal een alarm de operatoren waarschuwen, zodat het probleem onmiddellijk kan worden aangepakt. De ThermoSecure L voorkomt extra herverpakkingswerk, klachten of terugroepingen van uw producten als gevolg van problemen met de verpakkening. Naast de integriteitswaarborg draagt het apparaat automatisch bij aan de totale traceerbaarheid van uw producten door het archiveren van alle opnamen tijdens de productie, en het opvolgen van de verpakkingslijn via productierapporten. ThermoSecure L is compatibel met een breed scala van producten en richt zich op uw inspectie behoeften. De machine wordt standaard geleverd in IP65.

  www.bizerba.nl