easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors


Avisera AB

Avisera AB

J:01

10221 Stockholm
Sweden
www.avisera.se

At Avisera you’ll receive personal assistance with everything from carrier bags and packaging solutions to binders and packaging tape – all optimised to your needs.

Products

Product news

 • Profilering in i minsta detalj

  Precis som en outfit inte är komplett utan rätt accessoarer, är inte heller butiksemballaget fulländat utan de rätta detaljerna.

  Svenska herrbutiken A Day’s March matchar sitt butiksemballage med packtejpen Poly+, en packtejp med både förstärkt häftämne och en snygg, matt finish för en enhetlig profilering.

  http://www.avisera.se/profilering-in-i-minsta-deta...

 • Maruschka de Margò fokuserar på hög kvalitet – Väljer Avisera som leverantör av papperskassar

  Maruschka de Margò erbjuder handplockat internationellt, tidlöst och högkvalitativt mode till kvinnor med höga krav på design, kvalitet och service.

  Maruschka de Margò har valt Avisera som leverantör av bärkassar. Med genomtänkta detaljer som guldfolieringar och vackra band avspeglas Maruschka de Margòs känsla för design och kvalitet. En bärkasse som gärna visas upp flera gånger!

 • Solestory – uppstickare i sneakersvärlden väljer Avisera

  Fredagen den femte februari slog svenska Solestory upp portarna till en helt ny webbshop med sneakers. Basketinspirerade Solestory utmanar de etablerade sneakersbutikerna med ett brett utbud av det allra senaste i sko- och klädväg från märken som Nike, Jordan, adidas, Reebok, New Balance och Under Amour.

  I ett samarbete med Avisera har Solestory tagit fram e-handelpåsar i två storlekar till den nya webbshopen. De mönstrade påsarna är försedda med handtag, har en snygg, matt finish och logo i guld.

  I april planeras dessutom öppningen av Solestorys första fysiska butik, som tar plats på Regeringsgatan i Stockholm.

  http://www.avisera.se/solestory-uppstickare-i-snea...

 • Bring väljer Aviseras produkter för att packa & skicka

  Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. De hanterar allt från paket, bud, post och gods till lagerhållning och tempererad logistik. Packtejpen beställer de från Avisera.

  Avisera erbjuder marknadsunika tejpkvaliteter och har allt du behöver för att packa och skicka.

  http://www.avisera.se/17362/