easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Atlas Copco Compressors Nederland

Atlas Copco Compressors Nederland

1.B104

3336 LG Zwijndrecht
Netherlands
www.atlascopco.com/nl-nl

Atlas Copco is een wereldwijd gevestigde industriële onderneming die bedrijven oplossingen biedt op het gebied van perslucht, stikstof en vacuüm. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaards. Wij zijn gecommitteerd energie-efficiënte producten en oplossingen te bieden waarmee onze klanten hun CO2-uitstoot kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen.

Vacuüm is essentieel in diverse toepassingen bij de verpakkingsindustrie, bottelarijen en vergelijkbare industrieën. Reeds meer dan 20 jaar ontwikkelt Atlas Copco geavanceerde vacuümoplossingen. Wij zijn toonaangevend op het gebied van innovatieve gascompressietechnieken zoals schroef-, klauw- en scrolltechnologie. Onze vacuümspecialisten zijn constant bezig met het verbeteren van de prestaties van onze producten. Onze nieuwe droge schroefvacuümpomp is daar bij uitstek een voorbeeld van. Deze vacuümpomp heeft lagere life cycle costs, hogere productiviteit, minder energiegebruik en gelimiteerd onderhoud.

Products

Product news

  • NIEUWE DROGE SCHROEFVACUÜMPOMP VAN ATLAS COPCO

    Atlas Copco’s nieuwe droge schroefvacuümpomp type DHS 065-200 VSD + is gebouwd voor vacuümprocessen met snel cyclisch en continu gebruik. Het is een schone vacuüminstallatie zonder vervuiling waarvoor geen water- of oliekoeling nodig is. Gecertificeerd als olievrij in de categorie ’Class Zero’ volgens ISO-norm 8573-1 is de vacuümpomp vrij van olie-emissies, inclusief aërosololie-inhoud in de uitlaatluchtstroom. Het beperkte aantal pomponderdelen en het ontwerp van de “variable pitch screw“ zorgen voor minder onderhoud en meer efficiëntie.

    Vanwege de volledig droge werking van de nieuwe vacuümpomp, migreert geen olie in de pompomgeving. Het helpt om een schonere en veiligere werkomgeving te creëren. ”Dit is een groot voordeel, vooral bij toepassingen als voedselverpakkingsindustrieën, omdat er geen reactie optreedt met andere procesmedia of afzettingen in de vacuümpomp”, zegt Alexander Frerichs”.