easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Zomerdam Produktidentificatie B.V.

Zomerdam Produktidentificatie B.V.

1.F114

5363VV Velp-Grave
Netherlands
www.zomerdam.nl

Ons bedrijf, Zomerdam Produktidentificatie B.V. is sinds 1996 actief op het gebied van productidentificatie- en inspectiesystemen. Met ons team werken we vanuit twee locaties in Nederland, te weten Velp-Grave en Hoogeveen. In onze hoofdvestiging in Velp-Grave bevindt zich naast de verkoop-, engineering-, en serviceafdeling een productie faciliteit. In Hoogeveen is een serviceafdeling van waaruit het noorden en oosten van Nederland bediend worden.

Zomerdam is begonnen met het klant-specifiek ontwerpen, bouwen, installeren van etiketteersystemen en print & aanbreng systemen. In de loop der jaren hebben wij ons productenpallet uitgebreid en zijn wij voor onze afnemers ook een partner op het gebied van controlewegers, uitprijssystemen, productinspectie- en -detectiesystemen en integratiesoftware geworden.
Met onze ruime ervaring met metaaldetectie, kunnen wij u naast de standaard metaaldetectie ook adviseren over het opsporen van metalen in aluminium verpakkingen met onze Aluscan.
Door de mogelijkheid te bieden de diverse systemen met elkaar te integreren, zijn wij in staat om onze afnemers compacte en financieel verantwoorde oplossingen te bieden.

Kortom, onze producten worden, grotendeels uit standaard componenten, geheel naar de behoefte van onze afnemers ontwikkeld en gebouwd. Dit doen wij in eigen beheer, om zo perfect tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze afnemers. Dus, made in Holland.

Als erkend keurder, kunnen en mogen we onderhoud en reparaties uitvoeren op weegapparatuur.

Products