easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Colt International BV

Colt International BV

1.G100

5433NE Katwijk
Netherlands
www.coltinfo.nl

Colt ontwerpt, levert, monteert en valideert klimaatinstallaties die bijdragen aan het verhogen van productiviteit in mens en proces, met als resultaat betere arbeidsomstandigheden en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Products

Product news

 • Deze 5 criteria definiëren een goed werkklimaat in de maakindustrie

  Het wel en wee van werknemers krijgt een steeds prominentere rol binnen veel organisaties. Deskundigen buitelen over elkaar heen om hun mening te geven hoe we onze kantooromgevingen kunnen verbeteren zodat werknemers optimaal kunnen presteren in de best mogelijke omstandigheden.

  Er is echter een belangrijke branche die stelselmatig vergeten wordt: de maakindustrie. De omstandigheden in fabriekshallen voor metaalbewerking, verpakkingsproductie, voedingsmiddelen of distributiecentra ontsnappen aan de aandacht, terwijl een gezond en goed werkklimaat juist in deze industrie enorm veel voordelen heeft. Welke criteria definiëren een goed werkklimaat in de maakindustrie? Lees verder d.m.v. de link.

  https://kennisbank.coltinfo.nl/blog/criteria-goed-...

 • Hoe een goed binnenklimaat voor verpakkingsbedrijven resulteert in hogere voedselveiligheid

  Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun voedsel en de verpakkingen daarvan 100% voedselveilig zijn. Voedselcontactmaterialen, verpakkingen en verpakkingsprocessen inclusief inspectie moeten voldoen aan alle wettelijke en soms bovenwettelijke voedselveiligheidseisen. Foodproducenten zijn hiervoor mede afhankelijk van hun leveranciers. Want zij kunnen alle zaken netjes op orde hebben, als de leverancier van het verpakkingsmateriaal niet voldoende hygiënisch werkt, dan kunnen deze voedingsmiddelen alsnog besmet raken. Het klimaat speelt hierin een essentiële rol.
  Optimale voedselveiligheid door een goed binnenklimaat realiseer je niet door afzuiging hier en een koelsysteem daar: het gaat om het totale plaatje, het hele jaar door. Daarom is het belangrijk dat het klimaatsysteem op de productie en op de mensen wordt afgestemd. Met andere woorden: geen gestandaardiseerde oplossing, maar maatwerk dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

  https://kennisbank.coltinfo.nl/blog/binnenklimaat-...

 • Deze factoren beïnvloeden de productiviteit van personeel in de verpakkingsindustrie het meest

  Hoewel je hier misschien niet direct bij stilstaat heeft de werkomgeving wel degelijk invloed op de productiviteit van werknemers. Uit onderzoek van Interface blijkt dat een werkomgeving het stressniveau van de werknemer kan verlagen en het welzijn kan verhogen.
  Niet alleen de werkomgeving, maar ook de juiste condities op de werkvloer, zoals de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit, zijn essentieel om een hogere productiviteit te realiseren, zeker in de verpakkingsindustrie. Tijdens het productieproces kan er namelijk veel warmte en stof vrijkomen.
  Maar de juiste condities op de werkvloer hebben niet alleen invloed op mensen, maar ook op producten. Een te lage luchtvochtigheid beïnvloed bijvoorbeeld de kwaliteit van papier en karton, waardoor er meer ‘failures’ ontstaan. Dit zorgt weer voor toenemende frustratie bij werknemers, en dat is weer niet bevorderlijk voor hun productiviteit. Het is een vicieuze cirkel. Lees verder d.m.v. de link.

  https://kennisbank.coltinfo.nl/blog/factoren-produ...