easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Brocacef Supplies & Services

Brocacef Supplies & Services

3.E114

Straatweg Maarssen
Netherlands
www.brocacefsupplies-services.nl

Het verhaal van Brocacef Supplies & Services begint in 1964. We heten dan nog Bloklandpack – later kortweg Blockland – en zijn volledig gespecialiseerd in verpakkingen voor de farmacie.

Ook klanten uit de veterinaire sector en de markt voor kleine huisdieren, cosmetica en huidverzorging, chemie en food & beverage weten ons te vinden voor verpakkingen in alle soorten en maten. Alle klanten, oud en nieuw, delen één belangrijk kenmerk: een behoefte aan absolute topkwaliteit. Zij profiteren graag van de kennis en expertise die we hebben opgebouwd.
Maar ook van de unieke mogelijkheden die onze partners bieden door continu te investeren in productontwikkeling en innovatie.
Brocacef Supplies & Services heeft in de loop van de jaren een zeer uitgebreid internationaal netwerk van verpakkingspartners opgebouwd. Dit netwerk zetten we graag in om u aan de verpakking te helpen die u nodig heeft. Wat uw wensen en behoeften ook zijn: we zoeken samen met u altijd naar de best passende oplossing.

Products

Product news

 • Ontmoeten wij u tijdens EMPACK 2019?

  Brocacef Supplies & Services is aanwezig tijdens EMPACK 2019 op 3 en 4 april a.s. in Den Bosch. Op deze beurs ontbreken we, als specialist in verpakkingen, uiteraard niet.

  In onze stand (3.E114) laten we een aantal verfrissende verpakkingen voor cosmetica- en personal care producten zien zoals de unieke airless verpakkingen: pot Slidissime en Vega flacons. Brocacef Supplies & Services heeft de exclusieve vertegenwoordiging van RPC Bramlage South en Ardagh Glass. Hierdoor kunnen wij altijd een best passende oplossing bieden.

  Tijdens de Empack beurs geven we u ook graag nadere toelichting over ons uitgebreide assortiment.

  Graag tot ziens in onze stand!

  https://brocacefsupplies-services.nl/