easyfairs

EXHIBITOR LIST

CHEP Scandinavia B.V.

CHEP Scandinavia B.V.

5f35

01510 VANTAA
Finland
www.chep.com

Reliable, flexible business support
Reliability. Flexibility. The success of your business depends on both. With CHEP you can be confident that you’ll get the equipment you need, when and where you need it. Our scale is unmatched, with over 120 million pallets and 220 service centres across Europe. So you no longer need to worry about seasonal peaks or unexpectedly high demand.

With our broad array of solutions and our pragmatic, roll-up-your-sleeves know-how, we give our consumer goods customers the platforms, the quality, the supply and the support they need to make more money on every unit load. Because everything just works better.

We've helped more consumer goods manufacturers become more successful with more retailers than any other business in the world.

Products

Product news

 • CHEP - The Power of Pooling

  CHEP tarjoaa tehokkaita, turvallisia ja kestäviä ratkaisuja asiakkaiden toimituketjuille. Tuemme kierrätystaloutta noudattamalla periaatteitamme elpymisen, uudelleenkäytön, vähentämisen sekä kierrättämisen kautta.

  Kestävästäkehityksestä tulee liiketoimintamahdollisuus, kun voidaan saavuttaa taloudellista lisäarvoa kestävyyteen tähtäävissä ponnisteluissa.

  Power Of Pooling laskurimme auttaa sinua nopeasti tunnistamaan mahdolliset kustannuksesi sekä ympäristösäästöt.

  http://www.powerofpooling.com/power_of_pooling.htm...

 • Standardisointi hyödyttää INEXin automaattista varastoa

  CHEPin lavoja käyttävälle INEXille kiertotalouden mukainen toiminta on tärkeää. ”Haluamme käyttää CHEPin lavoja niin pitkään kuin mahdollista, jotta saamme kaiken irti niiden hyödyistä ja ympäristöeduista”, INEX Sipoon logistiikkapäällikkö Mikko Kymäläinen kertoo. Katso videolta, miten ympäristöarvot toteutuvat logistiikkakeskuksessa.

  https://www.youtube.com/watch?v=h-aCjXK_MUA

 • cc

  cc

 • c

  c

 • Esittelylavat vauhdittavat myyntiä

  CHEPin varttilavojen avulla Pandan makeiset ovat kaupoissa komeasti esillä tärkeimpänä juhlakautena jouluna sekä muita sesonkeja ja kampanjoita varten. Esittelyratkaisujen kysyntä kasvaa myymälöissä, ja Pandan makeisia valmistava Orkla onkin nostanut CHEPin varttilavojen volyymiä Suomessa viime vuodet.
  Nykyään suomalaiset löytävät Pandan makeiset, kuten suklaat ja karkit myymälöistä aiempaa helpommin varttilavojen avulla. Muovisen 400 x 600 -mittaisen lavan päällä makeiset ja muut Orkla Suomen tuotteet, kuten mehut, majoneesit, keksit ja myslit lähtevät tehtaalta matkaan myymälöihin asti.
  ”Käytämme noin 10 000 varttilavaa vuodessa, ja niistä suurin osa on makeisia varten. Kun varttilava on pakattu ja täydennetty esittelyratkaisulla, lava voidaan viedä sellaisenaan kauppaan asti”, Orklan logistiikkapäällikkö Mauri Suuronen kertoo.
  Käytännössä tuotteet pakataan varttilavoille erilaisia esittelyratkaisuja käyttäen. Yleensä varttilavalle laitetaan pahvinen kaukalo, johon tuotteet asetetaan. Kaukaloon voidaan tuoda mukaan kampanjatekstiä tai tuotteen visuaalista brändiä näkyviin.
  Varttilava soveltuu esittelyyn: ”Tuotteiden täytyy erottautua”
  Orklalla esittelyratkaisujen parissa työskentelevä tekninen pakkaussuunnittelija Arja Laitinen korostaa, että varttilava on jo itsessään markkinointiväline.
  ”Tuotteiden täytyy erottautua jollain tavalla, jotta kuluttaja ottaa ne ostoskärryynsä. Varttilavat ovat erinomainen mahdollisuus vaikuttaa ostopäätökseen”, Laitinen sanoo.
  Varttilavojen avulla myymälä voi nostaa tuotteiden myyntiä. Kun tuotteet ovat paremmin esillä ja kuluttajien saatavilla, niiden myynti yleensä kasvaa. Pienemmillä lavoilla pienetkin kaupat voivat lisätä valikoimaansa kustannustehokkaasti.
  Orkla Suomen varttilavojen volyymi lähti kasvuun pari vuotta sitten.
  ”Otimme varttilavat laajemmin käyttöön muun muassa kauppojen kysynnän vuoksi. Trendin huomaa, kun katsoo muitakin tuoteryhmiä. Varttilavoilla on nyt kysyntää”, Laitinen sanoo.

 • Suomen arvostetuin olutbrändi Kukko kulkee CHEPin lavoilla

  Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on Suomen vihrein panimo. Kestävyyssyistä panimo on vaihtanut kertakäyttöiset eurolavat uudelleenkäytettäviin lavoihin. Yhtiön valmistamat juomat, kuten Suomen arvostetuin olutbrändi Kukko sekä lukuisat muut tuotteet kulkevat nyt CHEPin lavoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tuottaa vuodessa noin 20 miljoonaa litraa juomia, joista suurin osa on Kukko-oluita. Kaikkiaan Laitilan Wirvoitusjuomatehdas valmistaa yli 40 eri tuotetta.
  Juomia kuljetetaan Varsinais-Suomen Laitilassa sijaitsevalta tehtaalta keskusliikkeiden varastoihin sekä suoraan myymälöihin ja ravintoloihin.
  ”Siirryimme CHEP-lavoihin vuonna 2018, ja vuosittain tehtaan kautta kiertää noin 26 000 eurolavaa”, Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka kertoo.
  CHEPin lavojen tasalaatuinen hyvä kunto on tehtaalle ensiarvoisen tärkeää, sillä monet yrityksen asiakkaat käyttävät nykyään automatisoituja varastoja.
  CHEPin lavat sopivat myös vientiin – Kukko maistuu Ruotsissa
  Pienpanimo-oluiden buumi jatkuu Suomessa vahvana. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteet kiinnostavat Suomen lisäksi myös rajojen ulkopuolella: tällä hetkellä tehdas vie olutta Ruotsiin ja Venäjälle, ja kiinalaisille maistuu Skumppa-siideri.
  Viime kesänä Kukko Helles -olut nousi Ruotsin myydyimmäksi pienpanimo-olueksi. Tehtaan vientivolyymiä on tarkoitus edelleen kasvattaa tulevaisuudessa, etenkin Kaukoidässä.
  Laitilan Wirvoitusjuomatehdas käyttää vientiin samoja eurolavoja kuin Suomessakin. Se on helpottanut huomattavasti tehtaan arkea, sillä lavojen palautumisesta ei tarvitse huolehtia.
  ”Meidän vastuumme lavoista loppuu, kun olemme kirjanneet ne uloslähteneiksi. Käytämme CHEPin eurolavoja kaikkiin vientikuljetuksiimme. Aluksi pohdimme, ottavatko kaikki vientimaat lavoja vastaan, mutta yhtään kieltävää tapausta ei ole tullut vastaan, sillä CHEP on käytössä maailmanlaajuisesti”, Aarikka sanoo.