Exhibitor catalogue

Book a stand

Our Exhibitors

Presa

Presa

B004

3090 Overijse
Belgium
www.presa.com

PRESA zorgt voor de distributie van industriële verpakkings-, etiketteer- en codeermachines, de commercialisatie van de bijhorende verbruiksartikelen evenals de nodige technische ondersteuning. In België biedt Presa u het breedste gamma oplossingen voor de codering, de etikettering, de verpakking en de identificatie van al uw producten, zowel in uw productie- als in uw logistieke processen.

Products

Product news

 • Beursprimeur: de Linx 10 kleinkarakter inkjet printer

  Samenvatting voordelen van de Linx 10 kleinkarakter inkjet:

  - Allerkleinste draagbare CIJ printer, weegt slechts 11 kilo
  - Simpel, snel en flexibel coderen
  - Twee regels tekst, symbolen en getallen printen
  - Geurloos printen met MEK-vrije inkt
  - Geïntegreerde automatische lijnsnelheidssensor
  - Geen monteur nodig
  - Robuust dankzij IP55-classificatie

  https://www.presa.com/fr/catalogue/prod/linx-10

Job ads

 • Product Manager Labelling

  PRESA NV (www.presa.com), gevestigd in Overijse, is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van industrieel coderen, etiketteren en het verpakken van allerhande producten. Wij zijn actief in industriële en logistieke processen in tal van sectoren. PRESA NV is door haar jarenlange ervaring een bekende speler op de markt en groeide uit tot een gewaardeerde partner van kleine en vele grote industriële klanten op de Belgisch-Luxemburgse markt. PRESA NV telt vandaag 30 medewerkers en iedere werknemer draagt daadwerkelijk bij tot de groei van de onderneming. Om onze ambitieuze groeidoelstelling te realiseren zijn wij per direct op zoek naar een (m/v):

  Sales Manager/Product Manager Labeling

  Als Productmanager Labeling bent u verantwoordelijk voor de hele omzet ontwikkeling van alle etiketteermachines in België en Luxemburg. Het scala van producten gaat van desktop, print & apply tot volautomatische etiketteerlijnen en zelfs prijs-weeg etiketteersystemen. U werkt nauw samen met de regio accountmanagers die vanzelfsprekend ook een deel van de aanvragen behandelen.

  Presa is in staat om de klanten een totaaloplossing te bieden: niet alleen de apparatuur maar ook de etiketten en linten behoren tot het gamma, in combinatie met een uitstekende service.
  Ervaring binnen deze branche betekent een groot pluspunt, maar ook een intensieve opleiding behoort tot de mogelijkheden voor iemand met minder ervaring.

  • U gaat actief op zoek naar nieuwe klanten maar bezoekt eveneens de bestaande klanten voor het bespreken van de etiketteervraagstukken.
  • In een technisch gesprek gaat u de noden van de klant analyseren en ontwikkelt u de meest geschikte oplossing voor hun specifieke processen.
  • Na de verkoop draagt u het project over aan het service-/projectteam die vervolgens de implementatie gaat afstemmen met de klant.

  Commerciële en technische feeling
  Heeft u...
  • Een technische achtergrond met veel commercieel gevoel of genoot u een commerciële opleiding en heeft u een sterke technische feeling?
  • Ervaring in de verkoop van kapitaalgoederen (bij voorkeur Labeling) of andere sales ervaring?
  • De nodige ambitie en commerciële drive om elke opportuniteit tot een succes te volbrengen?
  • Een resultaatgerichte aanpak en een winnaarsmentaliteit?

  U spreekt goed Nederlands en Frans, en beheerst ook de Engelse taal mondeling en schriftelijk.
  Dan bent u onze nieuwe Product Manager Labeling!

  Sterke en kwalitatieve reputatie in een dynamische onderneming

  U komt terecht in een informele structuur met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Indien nodig krijgt u een grondige opleiding en kunt u nadien nog altijd rekenen op de steun van het ervaren team. U krijgt een aantrekkelijk salaris en pakket van extralegale voordelen.

  https://www.presa.com/nl/about-us/job