Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

C3 Connect AB

C3 Connect AB

E:20

64542 Strängnäs
Sweden
http://www.c3connect.se/

C3 Connect erbjuder en komplett portfölj av absolut marknadsledande produkter för byggande och underhåll av data- och telekomnät.

Grunden för C3 Connects marknadsledande produktportfölj utgörs av långsiktiga och strategiska samarbeten med Triarca (f.d. Elogic Systems) och CommScope.
I vår produktportfölj från Triarca ingår skåp, kapslingar och tillbehör för både datanät och telekomnät

I sortimentet från CommScope, som omfattar produkter för data- och telekomnät baserade på både fiber och koppar, ingår bl.a. skarvboxar, skarvskåp, paneler, krympsatser samt plintsystem med bl.a. plintar, plinthållare, kopplingslådor och åsk- och överspänningsskydd.

C3 Connect kan med sin kunniga personals mångåriga erfarenhet, tillsammans med sitt nära och strategiska samarbete med sina producenter, erbjuda service och support i toppklass.

Products

Product news

  • OFDC - Flexibel och smidig skarvbox

    Besök C3 Connect monter E:20 för att se OFDC-familjen. OFDC-familjen från Commscope är en serie flexibla skarvboxar med hög IP-klass som kan hantera från 24-fiber upp till 96-fiber. Skarvboxarna har en kompakt design och separata zoner till förvaring för loop och hantering av mellanstycken. Användarvänlig då hela skarvkassetten kan plockas ut ur kapslingen vid arbete. OFDC-serien kan monteras i brunn, på vägg eller på stolpe. IP-68 och kan förläggas ner till 2 meter under vattenytan.
    I leveransen ingår tillbehör för montering: dragavlastning, blindpluggar för tätning, buntband, slangklämmor, foamtape, transporttuber för fiberkabel, rengöringsservetter.

    https://www.youtube.com/watch?v=GP3cJpxtWxM