Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Karl H Ström

Products

Product news

 • Broschyr DALI Plus. En sensor, tusen möjligheter!

  Nya närvarovakten DALI Plus från Steinel är en sensor som gör det möjligt att uppfylla de krav och önskemål som finns på en flexibel och energieffektiv belysning i offentliga miljöer. Den kan användas i alla rum där mer än en belysningsgrupp behövs, allt från klassrummet, konferensrummet, parkeringsgaraget till komplexa kontorslandskap med krav på styrning av intilliggande områden. DALI Plus sensorn är försedd med en unik HD-lins som även detekterar mycket små rörelser från människor. Dessutom, kan man koppla samman flera sensorer för grannzonsfunktion utan några extra eller speciella moduler. Sensorns stora bevakningsområde är kvadratiskt, vilket innebär att det blir betydligt lättare att planera sensorns placering och detekteringsområde

  http://www.khs.se/Filer/broschyr/DALI_Plus_2017_we...

 • Steinel+DALI-2=sant

  Äntligen blir DALI ett system där du kan kombinera de bästa DALI-produkterna på marknaden, den nya standarden heter DALI-2. Med DALI-2 testas förutom driftdon, även styrutrustning som sensorer, paneler och dimmers mot standarden.

  Är produkten godkänd enligt DALI-2 standarden kan du alltså använda den tillsammans med andra DALI-2 produkter i samma system. Använder du Steinels DALI-2 sensorer får du som alltid Steinels högkvalitativa sensorteknik och möjligheten att använda dem tillsammans med andra standardiserade DALI-2 produkter.

  https://www.khs.se/?s=DALI-2&post_type=product&typ...

 • True Presence - äkta närvaro

  True Presence® är världens första äkta närvarosensor, alltså en sensor som till 100% kan detektera närvaro i ett rum, oavsett om personen går, sitter eller sover. Genom att detektera mikrorörelser som uppstår vid andning, är det faktiskt möjligt att även detektera en sovande eller en helt stillasittande person.

  https://www.khs.se/wp-content/uploads/2019/05/True...